Najave za indijske serije - 18. 6. 2018. - Silsila, YHM, Udaan, PA, Mayavi Maling, Jiji Maa, Kaliren, NM, SV, AAJS, Roop...

Vesti

Najave za indijske serije – 18. 6. 2018. – Silsila, YHM, Udaan, PA, Mayavi Maling, Jiji Maa, Kaliren, NM, SV, AAJS, Roop…

By  | 

Yeh Hai Mohabbatein (YHM):
Tražeći onog ko želi da naudi Rošni, Išita i Raman se zbližavaju.
Njih dvoje plešu i sećaju se starih dana… Svi im aplaudiraju.
Parmit iskoristi to i šalje neke žene da povrede Rošni. Žene zamene slatkiše sa nekim otrovnim slatkišima i daju to Rošni. Raman i Mani su rešili da podrže Rošni i da dočekaju Adijevo dete. Ukućani na vreme nalaze otrovne slatkiše i shvataju da bi Rošni odmah umrla od toga da je pojela! Oni traže krivca i dokaze. Raman je pametan i sumnja na Parmita i Simi, pa se izviče na njih i izgrdi ih. Parmit i Simi uspevaju da se izvuku ponovo i odbijaju sve optužbe. Raman kaže Išiti da i dalje sumnja na njih dvoje, zna da Simi ne može podneti sreću ove kuće. Parmit i Simi povlače sledeći potez, te onesveste Rošni i zarobe je u neku mračnu sobu.

Rošni je oteta i vrišti za pomoć. Preplašena je.
Iako se Parmit ne slaže s tim, Simi se sažalila i ostavila hranu Rošni. Parmitu se to ne sviđa, a Simi ne želi ipak da Rošni i njeno dete umru unutra.
Išita i Raman pronalaze i spasavaju Rošni ponovo. Hoće li njih dvoje otkriti čija je ovo zavera?!
Nastavak na sledecoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site