Najave za indijske serije - 27. 6. 2018. - PRVI DEO - Turske-Serije.Net

Najave za indijske serije

Najave za indijske serije – 27. 6. 2018. – PRVI DEO

By  | 

Najave za indijske serije – 27. 6. 2018. – PRVI DEO

Prevod: Maya. 😀

Shakti (Snaga):
Slede srećne epizode! Somija se vraća u Harmanov život i kuću, pa unosi sreću u porodicu. Ravi i Đit su se venčali, a Harman grli Đita i prihvata ga za svog zeta srećno. Đit i Somija se upoznaju i sprijatelje. Đit obećava Somiji da će uvek brižno brinuti o Ravi, Čintuu i novoj bebi kada stigne. Đit puno voli Ravi i sada je postao dobra osoba!
Cela porodica je srećna i na okupu.
Naredne epizode će se fokusirati na situaciju u kući i u Gurdaspuru.
Videćemo hoće li Somija uspeti da osvoji srca svih ukućana i seljana, kako će seljani reagovati kada čuju (AKO čuju) istinu o Somijinom identitetu, hoće li Somija i Harman naći Aditju i dovesti ga kući.
To je ono što nas očekuje u sledećim epizodama, ali znajte da su Harman i Somija zajedno i da ih niko i ništa više ne može rastaviti!

U najavama nema nikakvih informacija da li će Samir preživeti pucanj ili ne, ali znajte da će Harak Sing pokušati opet da rastavi Somiju i Harmana.
Somija će pokušati da i njemu i ostalima osvoji srce. Harman je video njen talenat u pravljenju igračaka pa joj reši otvoriti fabriku kako bi ona imala karijeru. Harak Sing se naljuti i ne želi da se to desi, ali Somija pokuša da ga ubedi pa je on izgrdi.
Da li će se Harak Sing i ostali promeniti i dobiti šire vidike?

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site