Najave za indijske serije - 28.08.2017. - DSDT, IPKKND3, Udaan, Devanshi, Ishqbaaz, Naamkarann...

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Vesti

Najave za indijske serije – 28.08.2017. – DSDT, IPKKND3, Udaan, Devanshi, Ishqbaaz, Naamkarann…

By  | 

Najave za indijske serije – 28.08.2017. – DSDT, IPKKND3, Udaan, Devanshi, Ishqbaaz, Naamkarann…

Prevod: Maya. 🙂
Nove najave su uzbudljive i verujem da će te uživati u njima. Veliki pozdrav svim fanovima, uživajte! Počećemo sa jednom odličnom i veoma poznatom indijskom serijom…

Dil Se Dil Tak (DSDT/Srce srcu) – Teni, Part i Šorvori (trio) slave ‘Ganeš Čaturhi’ (indijski praznik) sa porodicom. Part i Teni rade ‘arti’ srećno. Teni greškom ispusti ‘arti’ tanjir, ali Šorvori dolazi i uhvati ga na vreme. Šorvori ne želi da tanjir padne, jer bi to bio neki loš znak. Sveštenik/Pandit daje svima ‘prasad’. Partova mama (Indu) pita Teni da uzme blagoslove prva, jer je trudna. Ona pita Teni da prva uradi ‘puđu’ i sedne. Porodica je prihvatila Teni i oprostila joj, znajući da nosi u utrobi njihovog naslednika. Svi vole Teni i pokazuju joj to otvoreno. Indu daje Teni ogrlice, kao poklon/dar. Teni se oseća odlično i uživa u sreći cele Banušali porodice.
Uskoro će kraj ove serije. Za tri meseca bi trebalo da se Teni porodi… Hoće li sve proći lepo? Budite uz nas! Pratite seriju i najave radnim danima na sajtu! 🙂

Kako da nazovem ovu ljubav? 3 (IPKKND3) – Advej oženi Čandni, jer ju je ucenio da će svima reći za bebu. On ne zna da je beba zapravo Megnina i krene da vređa Čandni kako ima dete, a nije se ni udala. Advej je poveo Čandni svojoj kući samo da bi je razdvojio od njene porodice. Advejeva Nani je fina prema Čandni i prihvatila je u kuću odmah. Čandnin ‘grah pravesh’ ritual je odrađen. Advej donosi Čandni Megninu bebu. Čandni se zapanji kad to vidi i ostane bez reči. Indrani i porodica je pitaju čija je to beba. Advej im kaže da je beba Čandnina. Porodica se zaprepasti time. Advej je iskoristio istinu da ukalja Čandnino ime i prekine svoje venčanje sa njom!
Hoće li Čandni i Advej stvarno da se raziđu? Pratite nas!
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno