Najave za indijske serije - 5.10.2017. - IPKKND3, YRKKH, Naamkarann, Simar, Ishqbaaz, YUDKBH...

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Vesti

Najave za indijske serije – 5.10.2017. – IPKKND3, YRKKH, Naamkarann, Simar, Ishqbaaz, YUDKBH…

By  | 

Najave za indijske serije – 5.10.2017. – IPKKND3, YRKKH, Naamkarann, Simar, Ishqbaaz, YUDKBH…

Prevod: bivša prevoditeljka, čitateljka i moderatorka ovog sajta Maya. 🙂

Naamkarann – Sve se lepo odvija u novim epizodama ove serije. Đuhi je ,,predala” Neila Avni… Šveta je oprostila i pomirila se sa Avni… Dajavanti je ubijena i Guruma poražena… Neil i Avni su se bezbedno vratili kući živi i zdravi, srećni. Ukućani to slave i veseli su. Nila napravi žurku i poželi Avni srećnu dobrodošlicu kući. Svi plešu i vesele se. Avni i Neil seku tortu. DD kaže da je razlog slavlja to što je Ali i oni živ. Alino prijateljstvo sa Neilom i Avni je sada dodatno ojačalo! 🙂 Neil i Avni plešu romantično. Neil svečano izjavi ljubav Avni… 😀
Divni trenuci! Da samo traju večno! Hoće li?! 😉

Yeh Un Dinon Ki Baat Hai (YUDKBH) – Samer se izvinjava Neni. Oni su romantični. Nenin otac dolazi tu i grdi Samera. Samer mu se izvinjava takođe. Nenin otac odbija da mu oprosti i naziva ih prevarantom, vređa ga i viče na njega besno. Samer mu kaže da će mu se svakog dana izvinjavati iskreno. Nenin otac joj zabrani da se više viđa sa Samerom. On priseća Nenu na učenje i tera je da ide. Samer želi da Nena pođe na sastanak sa njim, uporan je.
Simar – Simar želi da se osveti Bairavi i dokaže joj da je luda. Igra razne igrice sa njom zato. Niko ne veruje Bairavi i njenoj tvrdnji. Svi podržavaju i brane Simar!

Woh Apna Sa (WAS) – Đanvi i Aditja stižu u bolnicu. Aditja je teši da ne brine, ništa loše se neće desiti dok su oni zajedno. Oni vide Nišu, koji ih čeka da ih ubije. Niša ih ubija?!
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno