Najave za indijske serije - 5.10.2017. - IPKKND3, YRKKH, Naamkarann, Simar, Ishqbaaz, YUDKBH...

Vesti

Najave za indijske serije – 5.10.2017. – IPKKND3, YRKKH, Naamkarann, Simar, Ishqbaaz, YUDKBH…

By  | 

Piyaa Albela (skraćeno – PA) – Puđa je spasila Narena, ali Naren misli da je Sorbi jer je nju video pored sebe čim je otvorio oči. On reši da je oženi! Ona baci Puđine torbe i vređa je! One se svađaju. Puđa joj kaže da ima više prava na tu kuću od nje i ne ide nikuda. Hariš i Suprija podrže Puđu. Soorbi ne želi da meša Vijas porodicu u to, ali kaže Narenu da će se ubrzo udati za njega! Puđa je osramoćena i uvređena!
Šta sledi dalje? Pratite nas i znaćete sve to! 🙂

Yeh Rishta Kya Kehlata Hai (YRKKH) – Nakš i Kirti će da se venčaju uskoro. Oni idu na medeni mesec, u Grčku. Nera i Kartik idu sa njima. Arijan će im se pridružiti takođe. On će probati da uživa u bogastvu porodice Goenkas. Naredne epizode ove serije odvijaće se u Grčkoj! 🙂

Naamkarann – Avni dolazi na grob kod Eše (Aisha) i govori sve.. Priča grobu Eše kako se osvetila Dajavanti i Aman joj je pomagao u tome. Srećna je, jer je Aman dokazao svoju krv. Avni deli svoju sreću sa Ešom.. Neil dolazi i podrži je. On joj kaže da su obe mame uz nju i pokaže joj lančić. On je zagrli.
Njih dvoje se venčavaju. Očekuje nas ponovo vremenski skok u novim epizodama ove serije! Biće roditelji malom detetu. Đuhino dete će ući u seriju. To dete je Guruma čuvala zarobljenim, pa je ucenjivala Đuhi njime. Đuhino dete će uvesti veliki preokret u Avninom životu!
Da li se to sprema oluja?!
Nastavak na sledecoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *