Najave za indijske serije - 5.10.2017. - IPKKND3, YRKKH, Naamkarann, Simar, Ishqbaaz, YUDKBH...

Vesti

Najave za indijske serije – 5.10.2017. – IPKKND3, YRKKH, Naamkarann, Simar, Ishqbaaz, YUDKBH…

By  | 

IPKKND3 – Kraj ove serije nas očekuje 6. oktobra , a u poslednjoj epizodi sledi… Advej se vidi sa Indrani u zatvoru i govori joj da je sada sama skroz i ta samoća će je na kraju ubiti (u pravu je! – prim. prev.). On je ispunio svoju osvetu! Osvetio je smrt svojih roditelja i razotkrio istinu pred svima! Advej je zato zahvalan Čandni. On shvata da je Čandni nevina od početka, a ne grešna. Shvata da je ona sve lepo činila za njega od početka. On reši da se vidi sa Čandni.

Megna dolazi kući do Adveja i kaže mu da je to dete što je video njeno, a ne Čandnino. Sve mu ispriča… I taj nesporazum je razjašnjen sada. Ona želi da Advej i Čandni budu srećni. Megna moli Adveja da ne kažnjava Čandni za njihove zločine. Advej shvata da se Čandni uvek žrtvovala za druge i bila naivna.
Jašovo pamćenje se vratilo i on se izvinjava Adveju. Pada mu na stopala i preklinje ga za oproštaj, plačući. Shvata veliku grešku i želi da plati za to! Lila pita Adveja voli li on Čandni. Advej prihvata i kaže da je neće izgubiti nikada. On je traži.
Advej se sretne takođe i sa svojim bratom – Mikuom – za ovo kratko vreme! Konačno i to. Miku mu sve ispriča.. Čandni je zadužna za Mikuov povratak kući. Megna kaže Čandni da se vrati Adveju. Čandni odbija jer misli da svojim prisustvom dodatno povređuje Adveja, a to nimalo ne želi. Ona odlazi, ali je Advej kasnije nađe i vrati kući.
Oni su srećni zajedno… Lep kraj i ove serije! 🙂
Nastavak na sledecoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *