Najave za indijske serije - 5.10.2017. - IPKKND3, YRKKH, Naamkarann, Simar, Ishqbaaz, YUDKBH...

Vesti

Najave za indijske serije – 5.10.2017. – IPKKND3, YRKKH, Naamkarann, Simar, Ishqbaaz, YUDKBH…

By  | 

Dil Se Dil Tak – Part misli o Šorvori. On kaže da ih niko ne može razdvojiti. On plače jer Šorvori više nije sa njim. Purošotam Banušali (Partov deda, Ramnikov otac, Ambikin muž) plati kauciju Partu. Part reši da postoji za Šorvori.

Beyhadh – Maja ulazi u Arđunovu kuću. Ona proveri njegov ormar i obuče njegovu majicu, miriše je… Maja je i dalje luda za Arđunom. Previše luda! Ona se seća njihove prošlosti i pleše radosno, kao ludača. Arđun i Sanđi su zabrinuti, jer je Ajan odveo malu Arohi od njih. Maja reši da ako Arđun ne bude njen, neće biti ničiji!
Arđun teši i smiruje Sanđiju. Oni zovu Ajana da bi pričali sa Arohi. Ajan ne želi da Maja vidi i naudi maloj Arohi pa je štiti zato. Sanđi želi da ima dete. Nedostaje joj puno Arohi.. Arđun reši da unajmi surogat majka njihovom detetu.
Pitate se ko će biti ta surogat majka? Niko drugi do Maja!

Ishqbaaz – Anika i Kana ne uspevaju da smeste Taniji. Ne još.
Omkara saznaje da je Gauri nevina. On je sumnjao u nju bez razloga. On joj se izvini na svom ponašanju i rečima svim. Omkara (skraćeno ime ili nadimak – Om) odlazi u Gauriinu kuću, obučeno kul. On planira da se vidi sa Gauri i izvini joj se lepo.
Sa druge strane, Šivaj i Anika (Šivika) se viđaju tajno. Oni ne žele da ih Tanija vidi i razotkrije. Tanija pokušava da razdvoji njih dvoje na razne načine. Ona čuje da Šivaj priča sa nekim u kupatilu. Kuca na vrata i pita ga sa kim to priča. Šivaj slaže da je pričao preko mob. telefona, ali mu Tanija ne veruje i tvrdi da je čula neki ženski glas. Tanija je bespomoćna takođe i radi sve to po nečijoj dužnosti – njoj neko naređuje sve to! Ona se naljuti na samu sebe i kaže nekoj osobi da se vide . Dečko odbija. Ona mu kaže da čini sve kako joj je rekao, i samo želi da ga vidi sada i ništa više.
Tanija ne može i ne želi nikoga da povredi.
Koja je to istina? Da li će Gauri da oprosti Omu? Hoće li se naš dragi par Šivika spojiti??

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Nadam se da su vam se svidele najave. Veliki pozdrav svima… do sutra! 🙂

Kraj.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *