Najave za indijske serije - 7. 8. 2018.

Najave za indijske serije

Najave za indijske serije – 7. 8. 2018.

By  | 

Najave za indijske serije – 7. 8. 2018.

Prevod: Maya.

Piya Albela (PA):
Svako ko je propustio prošle najave, neka ih obavezno pročita. Sada da nastavimo seriju “PA” koju ste počeli da pratite i obožavate.

Nilima prvo ne veruje Rahulu za Narenov duh, ali onda pogleda Narena i kaže uplašeno “duh”. Ona preda plavi fajl i moli ga da ih poštedi sada. Naren proveri fajl i preti da će ponovo doći. Ogrebao se o staklo i otišao. Nilima vidi na zemlji tragove krvi i kaže Rahulu da je ovo ili Angrađ ili Naren koji se igra sa njima jer duh ne ispušta krv. Naren dolazi do Puđe i pokaže joj fajl. Puđa proveri i kaže mu da mu je Nilima dala pogrešan fajl. Angrađ je u kvartovima za poslugu i ubija komarce.

Nastavak na sledecoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site