Najave za indijske serije - 7. 8. 2018.

Najave za indijske serije

Najave za indijske serije – 7. 8. 2018.

By  | 

Najave za indijske serije – 7. 8. 2018.

Prevod: Maya.

Piya Albela (PA):
Svako ko je propustio prošle najave, neka ih obavezno pročita. Sada da nastavimo seriju “PA” koju ste počeli da pratite i obožavate.

Nilima prvo ne veruje Rahulu za Narenov duh, ali onda pogleda Narena i kaže uplašeno “duh”. Ona preda plavi fajl i moli ga da ih poštedi sada. Naren proveri fajl i preti da će ponovo doći. Ogrebao se o staklo i otišao. Nilima vidi na zemlji tragove krvi i kaže Rahulu da je ovo ili Angrađ ili Naren koji se igra sa njima jer duh ne ispušta krv. Naren dolazi do Puđe i pokaže joj fajl. Puđa proveri i kaže mu da mu je Nilima dala pogrešan fajl. Angrađ je u kvartovima za poslugu i ubija komarce.

Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!