Nakuša – 14.09.2010.

Indijske Serije

Nakuša – 14.09.2010.

By  | 
Data i Naku se gledaju

Data i Naku se gledaju

Naku se ogleda. Dolaze Babi i Setji. Babi joj kaže da će ovaj put držati “haritalika” post za Datu. Setji se divi Nakuinoj lepoti, iako je crna lepa je i ako nastavi tako može zaboraviti kako stvarno izgleda. Babi ga grdi i tera da izađe. Setji kaže da neće nikome reći za lepotu njegove sestre, samo joj se divio. Babi mu opet zapreti i on ode. Naku govori Babi da će svi njeni strahovi nestati jer će pitati boga da li da kaže Dati istinu. Moliće ga da joj pokaže put, a on će učiniti ono što je najbolje za njih. Kaže Babi da ide kako bi bila sa g-đom majkom za vreme puje.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


G-đa majka pita gde je Rups. Lila odgovori da se ne oseća dobro. Stižu Babi i Naku. Majka zove Naku da im se pridruži i pomoli se za Datin dug život. Setji takođe dolazi i pita g-đu majku zašto i ona nije deo puje. Babi ga grdi da pita gluposti. Setji odlazi. Majka kaže kako je on samo dete, ne zna ništa. Počinje puja. Naku se moli bogu da je vodi i da njena istina stigne do Date, da on uvek bude srećan. Radi arti. Dolazi Data s idolom. On i Naku se gledaju. Naku se moli da osmeh na njegovom licu ostane tu čak i kada bude saznao njenu tajnu. Pandit radi puju. Naku i Data se povremeno pogledaju. G-đa majka kaže kako su njeni sinovi (misli i na Datu i na Badžija) doneli idol. Badži je tužan jer se setio Kalinih reči. G-đa majka tera Badžija da on uradi “sthapana-u”. Badži kaže da je Data stariji, on bi trebalo da to uradi. Pandit kaže Dati da treba da posti bez vode. Data pristaje svim srcem. Badži odlazi. Za njim krene i Naku. Badži se priseća Kalinih reči. Naku ga pita šta nije u redu. Badži je tera da ga ostavi na miru, ali Naku ne odustaje. Badži je pita da li baš sve mora da joj priča. Naku ga pritiska i Badži napokon kaže. Oglasi se Data koji kaže da je Badži u pravu, on nije sin te kuće niti je njegov prijatelj. On potom upita Badžija zašto ga štiti od svake nevolje i napada, i zašto rizikuje svoj život zbog njega ako su u čisto poslovnom odnosu. Badžiju su oči suzne. Data doda da je dokaz sat koji drži u ruci. Pruža ga Badžiju koji se iznenadi. Badži bi da ga uzme, ali Data povuče ruku. Data potom ispriča kako nekada davno nije imao novca, a g-đa majka je bila bolesna. Niko nije hteo da plati ni 50 dolara za taj sat. Pa ipak, Badži ga je prodao za 500 dolara. Tačnije, nije ga prodao već sakrio u sobi, a njemu je dao novac jer je znao da ne bi primio takvu pomoć. Badži plače. Data ga pita zar je mislio da neće to saznati. On potom da Badžiju sat i upita ga kako da mu vrati tih 500 dolara. Neka opet taj sat sakrije u sobi kako ga ne bi podsećao na njihovo prijateljstvo. Potom krene, ali ga uplakani Badži oslovi i tako zaustavi.

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *