Ana umire, Data i Naku se vraćaju kući!

Indijske Serije

Nakuša – od 24.08.2010. do 31.08.2010. – Ana umire, Data i Naku se vraćaju kući!

By  | 

Nakuša - od 24.08.2010. do 31.08.2010. - Ana umire, Data i Naku se vraćaju kući!

Nakuša – od 24.08.2010. do 31.08.2010. – Ana umire, Data i Naku se vraćaju kući!

Ana kaže Dati da nikad neće saznati istinu o svojoj ženi, ta tajna će otići sa njim, a on neka nastavi da gleda u nju, a njih dvojica će se sresti na onom svetu. Naku oseća krivicu zbog skrivanja istine. Ana umire. Suba plače. Data upitno gleda Naku i to Suba primeti pa mu kaže da ga Naku voli i da je ne testira nikad. Data i Naku se vraćaju kući i ulaze držeći se za ruke. Svi ih srećno dočekuju sem Kale, Rups i Lele. Badži predlaže gđa majki da se Naku i Data ponovo venčaju. Gđa majka dobija preteće pozive i poklone.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Data predlaže Naku da ona i Babi jedu sa njima, ali Naku okleva, što Kala iskoristi i kaže da joj treba vremena da se navikne na promenu. Naku ode. Kasnije, Naku priča sa Babi i kaže joj da je Data jako dobar sad, a ona ga vara sa crnom bojom, ispriča joj kako ju je Data video bez crne boje u Aninoj kući ali je nije prepoznao i da Datta voli crnu Naku a ne lepu. Nastavlja da kad shvati da je ona lepa, shvatiće i da je prevarant i da se plaši da joj neće moći više verovati posle toga. Babi joj kaže da veruje u Bappu i da će sve biti u redu.

Data se sa osmehom seća trenutaka sa Naku. Pošto Data nije u kući, Naku ulazi u njegovu sobu i sa ljubavlju gleda njegovu sliku, izvadi je iz rama i zagrli. Data ulazi i ugleda je. Naku misli da ga zamišlja pa mu prilazi sa osmehom. Gledaju se. Data shvata da ona sanjari pa pukne prstima. Naku se vrati u stvarnost i sakrije sliku. Ona kaže da je došla da mu da vodu. Ona odlazi, vetar dune i njena duppata dodirne Datu i on se nasmeši. Data primeti prazan ram i osmehne se a potom siđe da vidi Naku. Naku je dole, sa osmehom i drži Datinu sliku blizu srca i odlazi. Data posmatra to sa sprata.

Data i Badži postavljaju kamere svuda po kući. Gđa majka kaže Dati da želi da se on i Naku opet venčaju, ovaj put pravilno i da će razgovarati sa Nakuinim roditeljima. On kaže da će on razgovarati sa Naku o tome jer ne želi da ona radi bilo šta protiv svoje volje. Badži izaziva Datu da zaprosi Naku pred svima posle ceremonije. Data kaže da će zaprositi Naku sutra, ali ne da bi pobedio u bilo kakvom izazovu, već želi to da uradi za sebe. Gđa majka i Badži su srećni čuvši to. Kala priča sa Naku i vređa je, kaže joj da će je ona naučiti koja je razlika između zemlje na putu i poda u kući. Naku kaže da je ona neobrazovana žena i ssve što može da uradi je da usreći Datu. Kala je iznervirana i kaže joj da izgleda kao da hoće da uhvati Datu, nada se da Data neće patiti. Naku je povređena. Badži je čuo sve ovo.

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site