Nakuša trči ka hramu da spase porodicu!

Indijske Serije

Nakusha 23. i 24. jun 2010. – Nakuša trči ka hramu da spase porodicu!

By  | 
 Nakuša trči ka hramu da spase porodicu!

Nakuša trči ka hramu da spase porodicu!

Napomena: 23./24. jun 2010. predstavlja datum prikazivanja ove epizode u Indiji, ne u Srbiji

23. jun 2010.

Data govori Badžiju da je sada vreme da napadne Anna-u. Naku i majka slušaju. Badži ga moli da ne ide sam.

G-đa majka želi da Data uđe sa njom u hram, ali on ne želi jer ne veruje u te stvari. Kala i ostali se takođe pripremaju da idu u hram. Kala grdi Babi i naređuje Naku da ona ne ide sa njima. Majka nekako uspe da natera Datu da uđe u hram pričom o njegovom ocu. Svi ispred čekaju porodičnog sveštenika koji je na putu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Anna zaustavlja kola u kome je porodični sveštenik Patilovih i njegove kolege. Nišane na njih i zahtevaju da izađu iz auta.

24. jun 2010.

Anna razgovara telefonom s jednim od svojih bandita i naređuje mu da želi Datu živog. On sam želi da ga ubije. Anna-ini banditi uzimaju Pandite za taoce. Obuku se u njihovu odeću i vode zajedno sa sobom porodičnog sveštenika Patilovih u hram na molitvu.

Naku i Babi su kući, zamišljene su. Setji se igra, a potom se požali majci da sestra (Naku) nije više ista, promenila se. Ne igra se više s njim. Pita se zašto je takva. Ljudi su posle venčanja jako srećni, a njegova sestra nije kao pre. Žali se i kako Bog ne sluša siromašne. Naku je to čula. Obriše suze pa priđe bratu. Kaže mu da Bog ipak posećuje kuće siromašnih. Zapravo, prošle noći joj je došao u san. Rekao joj je da će sve biti u redu i da ne treba da plače, da treba da čuva majku i oca. Setji se obraduje, pita Naku hoće li onda sada zet (Data) pričati sa njim kao i ranije i pitati ga kako mu ide učenje. Naku ga uverava da će se sve srediti nakon puje u hramu i sreća će se vratiti.

Anna-ini banditi stižu u hram sa porodičnim sveštenikom. Svi ulaze da urade puju. Banditi kažu Badžiju da se u hram ne ulazi s oružjem. Badži se buni, ali ga majka moli da posluša. Badži kaže da će biti ispred hrama.
Počinje puja. Porodični sveštenik priprema thali (onaj poslužavnik), ali mu se tresu ruke. Majka to primeti pa ga upita zašto mu drhte ruke. Banditi joj kažu da svešteniku nije dobro još od jutros. No, pošto su oni tražili da se obavi molitva, on je poveo i njih. Majka klimne glavom.

Panditi koje su oteli Anna-ini banditi nekako dospeju do kuće Patilovih. Oni otkrivaju Naku da Panditi, koji su sa njihovim porodičnim sveštenikom u hramu, nisu pravi, oni su banditi. Naku trči ka hramu, a za njom trči i Ganpat.

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

  1 Comment

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site