Nakusa 219 epizoda - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

Nakusa 219 epizoda

By  | 
Nakusa 219 epizoda

Data

Nakusa 219 epizoda

Datum prikazivanja u Indiji 23 novembar 2010.

Prevod citateljka atv.Hvala.

Epizoda počinje prikazivanjem Naku u crvenom a Date u crnom u njihovoj sobi.Data uzima pištolj iz kutije u svom ormaru.On se tada počne igrati sa pištiljem i smrtonosno pogleda Naku koja stoji na drugoj strani sobe tužna.Data kaže:”Nemogu te ni pogledati,zašto nisi kao i prije?”Data nastavlja pokazivati pištolj:”ili bih trebao doći i uvjeriti te u Datinom stilu.”Naku izgleda zabrinuto i hoda unazad.Data pogleda dolje tužan i osjeća olakšanje.

Kišore i Surdašan sjede sa svojim jutarnjim čajem i novinama, a Badži završava posao s farmerima.Farmeri su zatražili pomoć od Badžija jer im neki momak stvara probleme.Badži kaže da će se riješiti njihov problem u razgovoru sa Apte.Farmeri zatraže razgovor sa Datom ali im Badži kaže da on (Data) nije raspoložen za razgovor sa njima.Farmeri i dalje žele da razgovaraju sa Datom.Farmeri primjete AS i trče za njom pa je pitaju za sastanak sa Datom.Badži im ljutito kaže da su dobili odgovor da Data ne želi razgovarati sa njima i da mogu ići.Farmeri tužno počnu hodati prema vratima kada se čuje Datin glas:”stanite!!!”

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Naku u kuhinji začuje Datin glas i biva šokirana.Badži se šokantno okrene prema Dati.Kala gleda Datu sa smješkom na licu.AS počne da plače.Ostatak porodice biva zbunjen vidjevši Datu u tom ruhu.Data se kreće prema sredini sobe.farmeri se takođe kreću prema njemu.farmeri kažu:”Neka Data zna da je Aptes nepravedan.”Data ih uvjerava da će se pobrinuti za Apta,a farmeri izgledaju sretno.Oni odlaze.Badži napet izšeta malo prema Dati i kaže:”Ja sam mislio da je u kući malo napeto tako da… “Data prekida Badžija i kaže:”Ne želim da se miješate u moj život i moj posao od danas.”Badži kao da će zaplakati.

Kala kaže:”O čovječe nisam vidjela ovaj dolazak” na licu joj se izražava zadovoljstvo dok je na Surdašanovom licu osmjeh.Data nastavlja:”Ako se ova greška ponovi bićeš izvan kuće kao i stražari.” Madhu je tužna.Naku stoji zabrinuta,a Rop se smiješi I gleda u Babi I njenu porodicu.Kala ide ka njima I pita gde su se krili.Babi kaze da se vracaju..Kala pita gde.Naku kaze na mesto odakle smo dosli.,Mumbai.Data zatim pogleda njegovo lice koje naravno i neizgleda najsretnije.Ganpat pokušava reći da je bio protiv tog plana ali ga Kala zaustavi.Data se osjeća loše.Kala nastavlja:”Mislim da nema smisla da porodica djevojke rad u nas.”Badži se osjeća iznervirano zbog Kalinih riječi.Babi došeta do Date i pokušava da mu kaže da odlazi.Prije toga Data kaže :”Uzmite auto.”On krene prena izlazu.Badži ga zaustavlja i kaže mu da će on ići sa njim (Datom).Data mu uputi jedan ljutit pogled što Badžija rastuži.Data odlazi i ostavlj zle sestre nasmijane.

Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site