Badži ugleda Naku!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijske Serije

Nakuša – 347. i 348. epizoda – Badži ugleda Naku!

By  | 
Digu se priseća prošlosti...

Digu se priseća prošlosti…

Datum prikazivanja u Indiji: 17/05/2011

Badži se tužan vozi u nekom kamionu i priseća gđa majkinih reči. Vozač kamiona i on svraćaju u čajdžinicu. Nanini ljudi dolaze džipom i počinju da pucaju. Badži beži, krije se. Nailazi svetina koja se skupila povodom nekog praznika. Badži se pomeša sa njima. Potom spazi kombi hitne pomoći (koji pripada Diguu) i sakrije se unutra. Batsha kupi piće za Digua, sedne u kombi i krene.

Naku radi puđu i tera i Digua, ali joj on odgovori da ne veruje u Boga.

Nana dolazi kod Digua, kaže mu da ide u Kolumbiju zbog nekih poslova i za to vreme on (Digu) mora biti na čelu Patilvadija. Predaje mu ključeve kuće. Naku izvodi puđu blizu prozora,. Krene napolje, ali njena lutka padne, pa se vrati u kuću i Nana je ne vidi. Stiže Batsha s kombijem. Badži izađe. On ugleda Nanu sa Diguom, njih dvojica se grle. Nakon što Nana ode, Naku uradi arti Diguu. Badži je vidi, srećan je. Pomisli kako i Data mora da je tu negde, čim je tu Naku. Odluči da vrati njih dvoje u Patilvadi.

Noć je. Badži smatra da Digu drži Naku po Naninom naređenju. Digu traži piće od Batshe, potom diskutuju o Nani. Badži sluša. Digu kaže da mu se ne sviđa nov posao za koji ga je Nana zadužio, ali će ga uraditi. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno