Nakuša - od 294. do 313. epizode - Seema umire!

Indijske Serije

Nakuša – od 294. do 313. epizode – Seema umire!

By  | 

capture-20140723-143130

Nakuša – od 294. do 313. epizode

Datumi prikazivanja u Indiji: od 07.03. do 31.07.2011.

Kala obaveštava krijumčare da će u Datinom odsustvu ona poslovati sa njima, ali oni kažu da su do sad, kada Data nije tu, poslovali sa Badžijem i da žele da i sad tako bude. Kala nevoljno pošalje Suds-a po Badžija. Suds pod pretnjom dovede Badžija. Krijumčari odluče da se neće doneti odluka dok Data ne dođe, zbog čega Kala pobesni.

Mahadev odvodi Naku i Datu na neku proslavu, gde dolazi Ranga, čovek sa kojim posluje Mahadev. Data kaže da Ranga potkrada Mahadeva, predloži drugog čoveka sa kojim da Mahadev posluje. Još jedan čovek se složi sa Datom. Mahadev koji se do sad nije slagao, popusti i kaže da neće poslovati sa Rangaom. Ranga je besan, preti Dati i Mahadevu, a zatim ode.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Chaskar nailazi na Rangu i pokazuje mu Datinu sliku, pita ga da li ga je video, nudi novac za to. Rangaovi ljudi krenu da kažu da jesu, ali Ranga kaže da nije i kasnije objasni svojim ljudima da ne želi posla sa policijom.

Seema začuje od telohranitelja da su i ostali ukućani zatvorenici, šokirana je. Ona se iskrade i ode da ih poseti, ispriča im da je Kala i nju zarobila, a zatim im ispriča sve od početka (kako je njen stric pronašao povređenog Datu pa do toga kako je ona pomogla Dati i Naku da pobegnu). Svi su srećni što su Naku i Data pobegli. Badži je opet optužuje za izdaju, ona je tužna. Kala dođe i huška Seemu protiv ukućana i nagovara je da joj kaže gde je Data. Gđa majka i Badži je ubeđuju da ne kaže. Seema kaže Kali da joj nikad neće reći.

Kasnije, Kala nastavlja da huška Seemu protiv Naku i da je ubeđuje da je Data još uvek voli. Seema kaže da nakon svega što je uradila za Datu, on je otišao sa Naku, ona ga voli i želi. Ona zatim kaže Kali gde bi mogao Data da se nalazi. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

  5 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site