Nakusa od 357 do 367 epizode - Page 2 of 3 - Turske-Serije.Net

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijske Serije

Nakusa od 357 do 367 epizode

By  | 

Digu je odveo Naku u restoran i zeli da je zaprosi,ali ne zna kako.Naku ga pita zasto je tu doveo.On je pita da li oseca nesto dobro,lepo i slicno.Naku je zbunjena.On pocinje da joj prica o Mai,Basha….Naku kaze da ostavi sada osecanja i da je ona gladna.Digu je tuzan.

Digu pita Naku gde je majka.Naku kaze da se sprema.Digu kaze da mora da razgovara sa njom i oboje idu ka kuci.Javlja se pozar i od detonacije oboje padaju na pod.Digu trci ka kuci i u narucju iznosi majku.Stavlja je ispred kuce na betonskoj platformi i kaze da ce je spasiti.Majka trazi od Digua da joj nesto obeca,daje Naku narukvicu koju skida sa svoje ruke i kaze joj da joj obeca da ce pomoci Diguu da odrzi obecanje.Ona umire.

Suds i Kala proslavljuju Nakuinu smrt.Kala kaze da joj jos uvek detonacija odzvanja u usima.Nana dolazi i raspravlja se sa Kalom.Suds mu daje casu u ime mira.Nana kaze da zna za pozar i ko je u njemu stradao.Kala je napeta.

Data je prikazan u prostoriji sam,vezanih lancima ruku i nogu.Neki covek kroz resetke provlaci creva i pusta vodu,koja Datu mokri sa svih strana.Pripremaju neku injekciju za Datu.Prekidacima pomeraju lance i muce Datu.

Obavljaju se poslednji rituali za Diguovu majku.On saznaje da je sve planirano i da je u pozaru trebala da strada Naku.Digu kaze da ce ko god da je to uradio biti kaznjen i ubice ga.On kaze Midgetu da Sahibi-Naku ne govori nista.Slazu se da treba da je sakriju na bezbedno.

Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno