Nandini vadi metak iz Anandinog tela!

Indijske Serije

Mn 21.04.2016,(2164 epizoda),Nandini vadi metak iz Anandinog tela!

By  | 

pageNandini vadi metak iz Anandinog tela!

Nandini kaže Anandi da će ih Akira ubiti. Anandi joj kaže da ne brine i da je ona uz nju. Akira razmišlja da danas neće pustiti Anandi i pita čoveka za nju.Čovek odbija da mu bilo šta kaže. Akira ga ubija.Anandi, Nandini i Šivam trče ka šumi. Anandi kaže da će se sakriti iza drva, uverava decu da će sve biti u redu.

Nandini vidi da Anandi krvari i zabrinuta je. Anandi joj objašnjava da rana nije duboka i da joj se ništa neće desiti.Nandini joj kaže da ih ne ostavlja.Anandi kaže da ih niko ne može rastaviti i da će biti uz njih oboje.Nandini i Šivam je grle.

Akira se pita gde je Anandi pobegla.Anandi i deca odlaze.Jagi sa inspektorom odlazi na mesto gde se odvijala kremacija.Ganga se osvesti i govori im o Akiri.Ona kaže da ne zna gde je Anandi.Inspektor zove nekoga i traži da pošalju tim.Jagi ljut viče:“Akira Sing!“

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Akira vidi Anandi i decu kako beže i puca u nju govoreći da njegovi neprijatelji neće biti spašeni danas.Akira puca u njih stalno.Kundanu pištolj ispada iz džepa.On nastavlja da trči za Anandi.Akira kaže Anandi i njenoj deci da stanu, pita se gde se ponovo sakrila.Akirini ljudi kažu da nije tu.Anandi nastavlja da trči sa svojom decom iako je teško povredjena.
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  7 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site