Ne dam ti ruke - 4. epizoda!

Turske Serije

Ne dam ti ruke – 4. epizoda!

By  | 

Zeliš ugleda Hande i ispituje Mehmeta ko je ta žena. On se napravi lud i pita koja žena. Kada se Zeliš okrene, Hande više tu ne stoji. Mehmetovi drugari su stigli u pravi čas i sklonili je odatle. Mehmet govori Zeliš da joj se učinilo i njih dvoje ćaskaju. Hande insistira da vidi Mehmeta i sloši joj se. Mehmet stiže i odglumi da je se ne sjeća. Ne zna ko je ona. Hande je šokirana, a drugari shvataju da je to Mehmetov plan da se izvuče.
Mehmet i Zeliš su sve bliži i provode trenutke zajedno i bolje se upoznaju. Hande sa druge strane nastoji doći do njega, ne može ga ostaviti. Mehmet i Zeliš plešu zajedno u restoranu, a kasnije su zajedno kraj rijeke. Saner dovede Hande tu i ona ih vidi. Bijesna je i povrijeđena. Na kraju se suoči sa Zeliš i stavi joj do znanja ko je ona.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *