Neko potpuno drugi - 13. epizoda!

Bambaşka Biri - Neko potpuno drugi

Neko potpuno drugi – 13. epizoda!

By  | 

Suočen sa gubitkom Nevin, Turan žali zbog riječi koje je izgovorio. Međutim, ne želi da nastavi da laže Kenana. Vidjevši svoju majku u bolnici, Kenan spušta zidove koje je podigao protiv svoje porodice.

Nesrećna slučajnost dovodi do toga da Lejla otkrije nova saznanja o porodici Ozturk. Ovo novo otkriće odvešće Lejlu u šokantnu konfrontaciju sa Turanom.
Tahir, koji je probio led sa Lejlom, odlučuje da popravi svoju prošlost kako bi izgradio budućnost za svoju porodicu. Kada Šahinde shvati patnju svog sina, odlučuje da otkrije veliku tajnu.
Kenan, još jednom istražujući sopstvenu prošlost, kreće na Idrisa. Lejla, koja ima poteškoća da se drži podalje od Kenana, fokusira svoje resurse na pronalaženje Idrisa. Međutim, dok je dvojac za Idrisom, čekaju ga velike opasnosti.
Istina o Mušarafovom nestalom sinu dovodi Idrisa u nevolju. Kada je na ivici očaja, u pomoć će mu priskočiti neočekivano poznanstvo.

 

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *