Neko potpuno drugi - 12. epizoda!

Bambaşka Biri - Neko potpuno drugi

Neko potpuno drugi – 12. epizoda!

By  | 

Suočen sa Lejlinim bijesom, Kenan daje sve od sebe da je ne izgubi u potpunosti. Lejla, s druge strane, pokušava da izgradi život bez Kenana. Međutim, poznato lice će ponovo ukrstiti puteve ovog dvojca.

Neželjeni gost povećava napetost u kući Gediz. Tajnama kod kuće dodaju se novi izazovi.

Dok Mušeref traga za svojim izgubljenim sinom, nije svjesna koliko joj je zapravo blizu. Njihovi pravi neprijatelji su još bliže. Kada Mušeref ponovo počne kopati po prošlosti, oni koji ne žele da se istina otkrije kreću u akciju.

Odlučivši da je bila greška sakriti činjenice iz prošlosti kako bi zaštitio svog sina, Turan se sprema na pravi potez. Međutim, ne može da predvidi koliko će ovaj potez povrijediti njegovu suprugu. Suočena s ponovnim gubitkom Kenana, Nevin je odvučena mračnom stazom kada ne može pronaći razumijevanje koje očekuje od svog muža.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *