Neko potpuno drugi - 15. epizoda!

Bambaşka Biri - Neko potpuno drugi

Neko potpuno drugi – 15. epizoda!

By  | 

Zaglavljen u ćošku, Dogan se oslanja na Turanovu snagu da se izvuče iz ove situacije. Međutim, kada su optužbe ovolike, istraga se ne može spriječiti. Turan, koji postaje sve očajniji, daće sve od sebe da zaustavi Lejlu.

Lejla je rastrzana između privođenja ubice pravdi i zaštite čoveka kojeg voli. Nadajući se svim srcem da je Kenan nevin, Lejla će ponovo otvoriti stare knjige.
Shvatajući ozbiljnost laži koje je izgovorila, Nuraj se kaje što je povredila Tahira. Međutim, bol koji je naneo Tahiru bio je pretežak da bi mu se oprostio.
Dok Turan nastavlja da laže protiv zakona da bi zaštitio svog sina, on odlučuje da bude iskren sa Kenanom.

Kenan je shrvan onim što je saznao o svom djetinjstvu. Borba sa mogućnošću da povrh svega toga bude ubica dovešće ga do iznenadnih odluka.
Niko ne može odvratiti Dogana, čija se vatra osvete nikada ne gasi, od njegovog cilja. Jedan potez Idrisa, koji je suočen sa gubitkom Dogana, zauvek će svima promeniti život.

 

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *