Neko potpuno drugi - 1. epizoda!

Bambaşka Biri - Neko potpuno drugi

Neko potpuno drugi – 1. epizoda!

By  | 

Neko potpuno drugi – 1. epizoda!

Lejla se vraća u Istanbul kao tužilac i iznenadi drugaricu. Odlaze zajedno u restoran gdje spletom okolnosti upoznaje Kenana Ozturka, poznatog voditelja i sina glavnog tužioca, što Lejla ne zna. Kenan shvati da je ona tužilac, a nju zainteresuje kako je znao.

Igraju igru pogađanja broja i Lejla izgubi te pleše sa njim. A nakon tog plesa, biće dva stranca.

Kasnije te noći, poznati humanista i vlasnik jedne firme Hamdi je ubijen. Prikazan je Kenan kako ga ubija.

Sledećeg dana, Lejla istražuje ovo ubistvo. Kenan je takođe zainteresovan za slučaj i prenosi vijesti. Lejla pronalazi meda na mjestu zločina koji policija nije pronašla. Svjedok se pojavi i tvrdi da je vidio Kenana na mjestu zločina.

Lejla dovede Kenana na ispitivanje, a svjedok izjavi da je samo htio da ga vidi uživo. Međutim, kada Lejla glavnom tužiocu pokaže ko je svjedok, on čudno reaguje.

Kenan želi do kćerke ubijenog, ali Lejla ga zaustavi. Kćerka održi govor u očevu čast i pred svima izjavi da je on silovao djevojke kojima je pomagao. Lejla stane u njenu zaštitu. 

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Kenan prevarom povede Lejlu na večeru nakon koje opet kažu da će biti dva stranca. Kenan sutradan ugleda svjedoka i pozove Lejlu. Njih dvoje ga prate i dolaze do jedne kolibe. Lejla oklijeva jer je alergična na pčele, ali Kenan ulazi i nalazi hrpu igračaka.

Kenan govori da će ubica opet ubiti, a prikazan je njegov otac koji govori psihijatru da je Kenan usvojen i raspituje se o poremćaju ličnosti. Kenan ima poremećaj te onaj koji ubija je Dogan.

A Lejla nalazi sliku svog oca u toj kući. Ujede je pčela i Kenan je spasi i odvede u bolnicu.

Epizodu pogledajte OVDE

Listu serija na našem sajtu pogledajte OVDE 

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

1 Comment

  1. Pingback: Neko potpuno drugi - 2. epizoda!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *