Venčanje Kenana i Hulije!

Bahar / O Hayat Benim

Bahar 80 epizoda drugi deo,Venčanje Kenana i Hulije!

By  | 

pageVenčanje Kenana i Hulije!

Ateš razgovar asa Mehmetom i Bahar i govori im da želi da prebaci svoj deo firme nekoj firmi. Mehmet se buni i kaže da ne može da ustupi 25 udela firme nekome koga čak i ne zna.Bahar ga pita da li je telefonski poziv razlog za tu njegovu naglu odluku.Ateš je moli da ga ništa ne pita i da ako mu žele dobro da mu pomognu.

Hulija i Kenan se pripremaju za venčanje. Sultan kaže da joj je žao što je Hulija izabrala takvog muškarca.Evsun joj kaže da je ona sama našla životnog partnera i da baš idu jedno uz drugog.Sultan govori Evsun da mora da upozori Huliju.Sultan zatim govori Huliji da Kenan nije dobar čovek i da će uništiti i nju i njenu porodicu.Kaže joj da odustane od tog braka.Hulija je besna jer taj Sultanin korak shvata kao veliku drskost.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Bahar se nalazi sa Atešom i donosi mu dokumente.Kenan dolazi po Huliju kako bi otišli da sklope brak.Arda uzima pištolj dok se priseća da Kenan ne želi Huliju već njeno bogatstvo.Evsun ga vidi sa oružjem i pokušava da ga zaustavi, da ne počini neku ludost.Arda ipak odlazi.

Hulija i Kenan su se venčali.Podmetnut je požar u Zejnepinoj kući.Arda dolazi na mesto gde se odvilo venčanje i uperuje pištolj u Kenana.Ervsun dolazi i moli ga da to ne čini.Arda puca u Kenana, ali ga Hulija štiti svojim telom i zadobija metak.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *