Nemilosrdan - 12. epizoda!

Gaddar / Nemilosrdan

Nemilosrdan – 12. epizoda!

By  | 

Korkut je odlučan da ubije Dahana sa osjećajem brutalne osvete nakon smrti njegovog brata Džezmija. Ovo je prvi put da se Dahan osjeća bespomoćno pred smrću. Dok se on opire, Direktor i Kurt se utrkuju s vremenom da ga spasu iz Korkutovih ruku. Vijest o Dahanovoj smrti stiže do njegove porodice.

Niko ne želi prihvatiti ovu situaciju, ali svi, uključujući i Ajdan, su shrvani. Kada Korkut shvati da Enver sarađuje sa Dahanom, počinje da istražuje njegovu porodicu kako bi naudio i njemu. Lejla traži od Korkuta pomoć da sazna šta je njen otac uradio i šta se desilo iza njegove smrti. Ovim korakom, pokušavajući da se obračuna sa prošlošću, otvara vrata novoj nevolji.

Gurkan počinje preispitivati ​​svoje vrijednosti i osjećaj za pravdu nakon slučaja koji je odjeknuo u susjedstvu. Kada Enver shvati da su Yagmur i njegova porodica u opasnosti od Korkuta, pokušava sve okupiti i stvoriti zaštićeno područje. Činjenica da je cijela porodica u opasnosti i zajedno nosi sa sobom tenzije.

Davut krivi sebe što nije mogao spriječiti ono što se dogodilo njegovoj djeci, ali ovaj put daje sve od sebe da spriječi da im se dogodi bilo kakvo zlo. Enverov cilj je eliminirati Korkuta prije nego što može nauditi bilo kome. Iz tog razloga, on priprema plan protiv Zakum braće uz pomoć Direktora. Međutim, njegovi planovi ne funkcionišu kako je očekivao.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ova situacija je Korkuta učinila još agresivnijim i traži od njih da žrtvuju jednog od članova porodice za sve ostale i naprave izbor.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *