Nemilosrdan - 9. epizoda!

Gaddar / Nemilosrdan

Nemilosrdan – 9. epizoda!

By  | 

Nakon što Dahan ubija muškarce pred njenim očima, Lejla počinje da ga se plaši i pita se ko je čovek kome vjeruje. Prvom prilikom bježi iz Dahanovih ruku. Kada shvati da ne može da se izvuče iz ove situacije a da ne pronađe kompjuter, odlazi da traži informacije od prijatelja svog oca, koji je od povjerenja.

Vrata na koja pokuca za pomoć stvoriće mu nove nevolje. Dahan pokušava da pronađe Lejlu uz podršku Direktora. Enverovim hapšenjem, događaji kod kuće eskaliraju. Daleko od toga da je sramota za ljude, Davut potpuno odustaje od ideje braka jer sumnja u život svoje ćerke i pokušava da ubjedi Jagmur da učini isto.

Ovo pitanje dovodi do povećanja napetosti izdaje između Fatme i Davuta. Enver koristi svoj poslednji adut protiv oca kako bi izbegao odlazak u zatvor. Bliskost između Oje i Ekbera, uspostavljena na venčanju, nastavlja da jača. Kada ova bliskost privuče Enverovu pažnju, on traži od Aydan pomoć da pronađe slabu tačku svog oca.

Udruživanjem snaga, Dahan i Enver počinju da prave planove da ubiju Ekbera Baltačija. Sa dokazima koje ima protiv Dahana, Gurkan će iskoristiti da Lejlu izvede na pravi put. Preko nje počinje da istražuje smrt njenog oca.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Nakon što je zmija ujela, Aydan je ostavljena sam usred nedođije, a otrov se polako širi njenim tijelom.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *