Nemilosrdan - 13. epizoda!

Gaddar / Nemilosrdan

Nemilosrdan – 13. epizoda!

By  | 

Davutova smrt ostavlja nepremostivu bol u porodici. Dahan počinje da krivi sebe i krene za Korkutom, zaklinjući se da će se osvetiti.

Svi poduzimaju mjere opreza jer se boje da će im Dahan nauditi. Enver pokušava riješiti problem bez krvoprolića i odlazi kod Zakkuma s ponudom. Nakon toga, on pravi plan s Direktorom,ali njihov plan biva blokiran naredbom Firme.

Korkut počinje da istražuje smrt Lejlinog  oca. U međuvremenu, on nastavlja da pokušava da je ponovo sretne. Dahan postaje svjestan veze između Lejle i Korkuta i želi je odvesti od Korkuta. Ovaj problem se pretvara u obračun između njih dvojice. Ono što Lejla sazna o očevoj smrti primorava je da napravi izbor.

Dahan prevazilazi mjere predostrožnosti koje je poduzela porodica i nalazi se s Korkutom. Korkut i Kalender se ne mogu dogovoriti oko osvete prema Dahanu. Kalender postaje sve zabrinutiji oko situacije sa Dahanom. Korkut pronalazi Dahana nakon sahrane i igra igru ​​kako bi ga natjerao da izabere, što još više pojačava Dahanov osjećaj osvete.

Dok je Dahan vrlo blizu ubijanju Korkuta, pronalazi ljude iz Firme protiv sebe. Mora se pridržavati dužnosti koju mu je dala Firma da radi ono što želi.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


U međuvremenu, Ekber koristi strah koji širi Korkut da zadrži Oyu blizu. Međutim, i Oya i Aydan su ovog puta opreznije. Korkut upada u Dahanovu zamku i ubija svog brata.

 

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *