Nemilosrdan - 15. epizoda!

Gaddar / Nemilosrdan

Nemilosrdan – 15. epizoda!

By  | 

Ono što je Dahan doživio od Korkuta i njegove braće, ostavlja veliki uticaj na njegov svijet.

On koji žali što je njegova porodica platila zbog njegove okrutnosti i odlučuje poslušati očeve savjete koje mu je dao prije smrti i promijeni svoj život.

On počinje da se brine o porodici i radnji koju mu je povjerio otac. Pošto ne želi da izgubi Aydan poziva je na večeru.

Dok je Oya sretna što je spasila svoju kćerku od još jedne nevolje, ponovo postaje bespomoćna zbog Dahanovih postupaka.

Dok Dahan počinje da preuzima korake za svoj novi život, posao koji mu je organizovao Direktor i žena koja je stigla na Mesutova vrata ponovo je poremetila njegovu ravnotežu.

Priča ove žene koja je pobjegla iz ruku čovjeka po imenu Arif Mubarak izluđuje Mesuta. Počinje da traži pomoć od Dahana, ali kada Dahan odbije njegovu ponudu Mesut ostaje sam.

Mesut odlučuje da spasi djevojku bez obzira na sve, jer se ona postepeno pretvara u Mesutovu slabost.

Ono što se dogodilo Mesutu tokom organizovanog događaja naljutilo je Dahana. Dok pokušava da nastavi svoj put, praveći se gluvim za glasove u sebi i oko sebe, ponovo shvata da se od ovog ne može tako lako izvući.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Okrutnost je postala dio njega. Dahan odlučuje da savlada ovu nevolju tako što će obaviti poslednji posao. Dahanova odluka uznemiruje Envera, a ono što će se dogoditi otkriće veliku tajnu koju Enver pokušava da ignoriše.

Ova tajna ponovo dovodi Envera i Dahana licem u lice. Dahan je odlučan da se bori ne slušajući nikoga, ali stvari nisu tako jednostavne kao što on misli.Dahan se nalazi usred velike I opasne organizacije. Svaki njegov potez postepeno ga čini metom metom organizacije.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *