Nemilosrdan - 18. epizoda!

Gaddar / Nemilosrdan

Nemilosrdan – 18. epizoda!

By  | 

Nakon Korkutove smrti, Dahan se osjeća veoma umorno i bespomoćno, pa traži utjehu kod Leyle.

Shvativši da se komunikacija Leyle i Dahana nastavlja, Aydan odlučuje prestati se opirati Oyinom insistiranju i upoznati nekog novog. Ruzgaru je laknulo što je izvršena osveta njegovog oca.

Zahvaljujući ovom incidentu, ponovo se rađa osjećaj osvete skriven u Ruzgaru.

Dok je Dahan bio u vojsci, Ruzgar je doživio događaj koji je pomračio život djevojke koju je volio.

Dobija pomoć od Envera i preduzima akciju da pronađe osobu odgovornu za ovo i osveti se.

On ide za tim čovjekom preko Mesuta, ali Mesut počinje sumnjati u njegovu trenutnu situaciju.

Ova avantura u koju ide Ruzgar pravi mu velike probleme. Čovjek kojeg upoznaje opasniji je od njega. Iskustva Ruzgara, koji se suočio sa smrću, i Fatmina krivica Dahana za ovaj incident uništila su Dahana.

Dahan se suočava sa činjenicom da je njihova bratska veza oslabila nakon Ruzgarovih prigovora, te pokušava to nadoknaditi i želi natjerati Ruzgara da plati za ono što mu je učinjeno.

Dok Direktor pokušava ojačati vezu između njega i Nilufer, Niluferina mržnja prema njemu se nastavlja.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ekber  pokušava pronaći Nilufer i povrijediti direktora. Ekberova pomoć Korkutu postepeno povećava napetost između Direktora i Ekbera.

Direktor počinje s pripremama da pošalje Nilufer u inostranstvo, ali mu je u međuvremenu potrebno sigurno mjesto da je sakrije.

Iz tog razloga, ponovo kuca na Leylina vrata. Nakon onoga što se dogodilo, Direktor i Dahan upućuju svoje strijele na Ekbera i smišljaju plan da ga ubiju.

Iako žele da natjeraju Ruzgara da plati za ono što mu se dogodilo, pojavljuje se prilika da naškode Ekberu kroz ovaj incident.

Aydan je trudna i saopšti Dahanu tu vijest dok se on nalazi na ručku sa Leylom.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *