Neukrotivo srce - od 124. do 126. epizode

Meksicke serije

Neukrotivo srce – od 124. do 126. epizode

By  | 

Neukrotivo srce - od 124. do 126. epizode

Neukrotivo srce – od 124. do 126. epizode

Prevela: Čitateljka Tina

124. Simona ce iskoristiti vreme koje joj je ostalo da se osveti Marikruz!

Hose Antonio odbija da ukrade Lupitu, govori Migelu da najvise sto moze da uradi je da olaksa stvari Oktaviju da udje po devojcicu. Simona govori Oktaviju da zeli da vidi Marikruz kako moli za milost, pretvorena u krpu i jednom kada to prodje moci ce da idu na putovanje gde on hoce. Pored toga, kaze mu jasno da, hteo on to ili ne, trazice prava koja on ima kao otac i ispunjavace svoje duznosti supruga. Ester sumnja u Hose Antonia, kaze da sigurno ima drugu zenu. Marikruz hoce da bude iskrena sa Alvarom i kaze mu da ne zna da li ce moci da odgovori na zrtvu koju on radi za nju. Migel moli svog brata da odbije sve sto mu trazi Simona, koja namerava da odvede devojcicu daleko od ranca. Simona upozorava Oktavija da ce malo zivota sto joj je ostalo da iskoristi da se osveti Marikruz Olivares. Da li ce uspeti?

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


125. Zaslepljen zbog kleveti, Oktavio je resen da odvede Lupitu zauvek!

Simona se namece i kaze Oktaviju da ide sa devojcicom gde mu kaze zato sto je ona ta koja naredjuje, istice da zeli da se Marikruz savije od bolova zbog brige za zivot svoje cerke, zeli da misli da je devojcica u smrtnoj opasnosti. Hose Antonio trazi Marikruz da joj kaze da racuna na njegovu pomoc, uvek je bio seljak koji je voli. Oktavio pita Ester da mu pricuva cerku,. Ester se ne slaze sa tim sto on radi, ali obecava da ce da je cuva kao da je njena. Ipak, kaže da ne moze da spreci da Marikruz dodje po nju. Veoma zabrinuta Huanita govori Marikruz da Lupita nije u svom krevetu, i sigurno ju je neko odveo. Marikruz ponovo odlazi na Simonin ranc da uzme svoju cerku, ali tamo Migel izlazi i govori im da će pitanje prava na starateljstvo morati da reši sud i zatvara vrata. Marikruz postaje histericna. Oktavio je zatrovan klevetama koje su izmislili o Marikruz, zbog cega govori bratu da sada definitivno Marikruz nikada nece povratiti Lupitu. Koliko daleko ce Oktavio ici da to postigne? (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site