Neukrotivo srce – od 142. do 144. epizode

Meksicke serije

Neukrotivo srce – od 142. do 144. epizode

By  | 
Neukrotivo srce – od 142. do 144. epizode

Neukrotivo srce – od 142. do 144. epizode

Prevod: čitateljka Tina. Hvala!

142. epizoda

Uvece u svojoj spavacoj sobi, Oktavio je srecan sto je nasao svoju malenu cerku, no, istovremeno je i ocajan posto Marikruz ne zeli da zna nista o njemu. Marikruz kaze Huaniti da zene ne trebaju da trpe ponizavanja, i zato nece dozvoliti da Oktavio ponovo unese nemir u njen zivot i mir. Alfonso cinicno kaze Oktaviju da je na korak od pocetka romanse i ne misli da to prekine. Marikruz prica sa Mecitom i kaze joj da nije ruzna, samo ne zna kako da se udesi i i treba da pokaze svoje vrline unutrasnje. Majka Mecitina kaze Klementini da treba da izbaci Marikruz iz kuce, mozda ima ljubavnu vezu sa Alfonsom. Oktavio nabavlja broj telefona gde radi Marikruz i zove je, postaje emotivan kada je cuje, ona je uzasnuta. Da li ce moci da budu srecni na kraju?

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


143. epizoda

Marikruz je jako zaintrigirana, ne zna da Alfonso zna toliko o njenom zivotu zbog Doris. On, sa svoje strane, zna da je drzi rukama. Oktavio postaje ocajan zbog Marikruzinog stava, pita Huanitu sta hoce. Ona ne zna sta da mu odgovori, ali Oktavio joj ironicno kaze da ce onda da se ozeni sa Doris da bude nesrecan onoliko koliko ce i ona biti. Oktavio trazi Marikruz i kaze joj da treba da pricaju, ona je uzasnuta videvsi ga. Alfonso je toliko opsednut Marikruz, da je odlucio da je okrene protiv Oktavia, da ne mogu da se pomire. U kafeteriji, Oktavio kaze Marikruz da, ako je dozvolila da je slika Alfonso, onda moze da poveruje u sve sto su rekli za nju. Hoce li uspeti da se pomire?

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *