Neukrotivo srce od 20 do 23 epizode - Turske-Serije.Net

Meksicke serije

Neukrotivo srce od 20 do 23 epizode

By  | 
Neukrotivo srce

Neukrotivo srce

Neukrotivo srce od 20 do 23 epizode
20.Epizoda
Oktavio salje Migelu pismo u kojem ga moli da se pobrine za Marikrus i salje mu svoju prvu zaradjenu platu koju zeli da preda Marikrus. Lusija misli da je mozda ipak pametno da oslobode Marikrus i daju joj nesto novca jer samo na taj nacin napusti ranc Narvaesovih i otici iz njihovih zivota. Kasnije naredjuje Eusebio da uplasi Ramira i Solitu kako bi napustili selo,a posto oni odbijaju da odu Eusebio im zapali kolibu. Nemocni Ramiro pokusava da izadje kako bi se spasao,ali Eusebio mu zatvori vrata i Ramiro umire od opekotina,a Soliti se gubi svaki trag.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


21Epizoda
Lusija govori Migelu da ju je posetio izvesni detektiv Rusijan koji se raspitivao za pokojnog Ramira i njegovu unuku Mariju Alehandru Mendosu za koju pretpostavlja da je zapravo Marikrus. Tada odluce da pokrenu postupak njenog pustanja na slobodu. Za to vreme Marikrus u zatvoru place zbog dedine smrti,a Hose Antonio joj pruza utehu govoreci da Solita nije nastradala, vec da je samo ne mogu pronaci. marikrus konacno izalzi na slobodu a Suarez joj daje pepeo pokojnog Ramira i govori joj da je najbolje da napusti selo.Ona mu kaze da ce vrlo rado otici,ali da ce se jednog dana vratiti kako bi se osvetila svima onima koji su je povredili.

22.Epizoda
Marikruz i Solita pronalaze smeštaj u glavnom gradu. Gazdarica pansiona želi da pomogne devojaka, pa daje Marikruz adresu na kojoj će pronaći posao. Ona odlazi sledećeg u kuću Alehandra Mendose, ne sluteći da joj je on otac. Međutim, batler joj zalupi vrata pred nosem, a zatim prenosi gazdi da je oterao devojku, koja je došla da traži posao, jer je bila bezobrazna prema njemu. Marikruz ne očajava, već odmah polazi u potragu za novim radnim mestom. Agencija za zapošljavanje šalje je u porodicu sa nepodnošljivom decom da radi kao bebisiterka, ali na kraju dana ona odlučuje da im da otkaz. Alehandrov batler poziva agenciju u nameri da pronađe mladu služavku, pa tako Marikruz ponovo završava pred vratima svog oca…

23 epizoda
Alehandro prima Marikruz, a ona mu govori da ju je kod njega poslala agencija za zapošljavanje. On je ispituje kako bi se uverio u preporuke. Po povratku u pansion, Marikruz zatiče gazdaricu kako priča sa devojkom, koja joj kaže da mladi gospodin Oktavio želi da priča sa njom. Gazdarica govori Marikruz da odlazi da vidi šta želi pilot.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *