Neukrotivo srce – od 114. do 117. epizode

Meksicke serije

Neukrotivo srce – od 114. do 117. epizode

By  | 

Neukrotivo srce – od 114. do 117. epizode

Neukrotivo srce – od 114. do 117. epizode

114. i 115.

Marikruz priča Alvaru o Oktaviju. Kasnije joj Oktavio priređuje ljubomornu scenu i ispituje je da li se zaljubila. Hose Antonio predlaže Nazariju da potplati Alvara. Oktavio objašnjava Migelu da ne želi da živi bez Marikruz, kao ni bez svog sina kojeg ima sa Simonom i da će se boriti za njih dvoje. U međuvremenu, Marikruz kaže Hose Antoniju da između nje i Alvara nema ničega i da ona voli Oktavija. Posle nekog vremena Marikruz razgovara sa Santom i kaže kako budućnost njene ćerke zavisi od toga šta će se Oktavio i ona dogovoriti.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


116. i 117.

Simona se poverava Ofeliji jer oseća da je Oktavio ne voli. Oktavio i Migel nastavljaju da diskutuju o Marikruz. Hose Antonio priča trač Marikruz koji ju je razbesneo. Oktavio priznaje svom bratu da je Simona okrutna i da želi da Marikruz umre. Migel i Simona kuju plan. Za vreme večere, Simona kaže Oktaviju kako se Marikruz lepo snašla sa novim izabranikom, a Oktavio ludi od ljubomore. Kasnije, Simona mu govori kako bi želela da ima još dece.

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *