Neukrotivo srce – od 110. do 113. epizode

Meksicke serije

Neukrotivo srce – od 110. do 113. epizode

By  | 

Neukrotivo srce – od 110. do 113. epizode - Oktavio traži razvod od Simone!

Neukrotivo srce – od 110. do 113. epizode 

110. i 111.

Migel pokušava da pokaže Oktaviju da je srećan jer pored sebe ima Simonu. Marikruz je zabrinuta jer ne zna kako da se izbavi iz situacije u kojoj se našla. Huanita obaveštava Marikruz da nekoliko muškaraca žele da upoznaju novu vlasnicu ranča. Oktavio obaveštava Simonu da želi razvod. U Marikruzin život ulazi jedan čovek. Oktavio nudi pomoć Marikruz oko odgajanja deteta i rešavanja problema koji ima, međutim ona ga odbija. Kasnije, Oktavio želi da razgovara sa Simonom i ona prihvata da se razvedu. Simona govori Ofeliji da misli da je izgubila vid na jedno oko zbog bola u glavi. Oktavio kaže Migelu kako će pokušati da vrati Marikruz ako se razvede od Simone.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


112. i 113.

Marikruz uverava Hose Antonija da će dobiti spor ukoliko dođe do tužbe. Hose Antonio priča sa Simonom o Marikruz i ranču smišljajući plan. Migel uverava Oktavija da je Simona svetica, Simona dođe i čuje to, zahvali mu i kaže da je Oktavio bezosećajan. Alvaro u ispovedaonici kaže popu da se zaljubio u Marikruz. Simona priznaje Ofeliji da joj se vid pogoršao i da ne vidi ništa. Ester uverava Hose Antonija da se Marikruz udala ili da ima ljubavnika, što ga posebno razbesni. Migel kaže Oktaviju da Marikruz ima momka.

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site