Nevesta sa ožiljkom od 149 do 152 epizode,Rasal gubi bebu! - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

Nevesta sa ožiljkom od 149 do 152 epizode,Rasal gubi bebu!

By  | 

Rasal  gubi bebu!

149 Epizoda

Chanchal, Deep i Sumer slave jer je Rasal izgubila bebu. Chanchal savetuje Deepa da se približi Padmi. Deep ide kod Padme i pravi se da je dobar prema njoj. Momalina svekrva namerno tera Momal da radi po noći. Ranvir pokušava navesti Rasal da razgovara, ali uzalud. Rasal dodiruje Ranvirovu ruku. Dadi se nada da će sve biti u redu. Bhanvar misli da se prošlost ponavlja. Ranvir vraća Rasal kući. Bhanvar kaže Rukmini da se brine za Rasal, ali Ranvir je zaustavlja.

150 Epizoda
Ranvir kaže Rukmini da će je ubiti ako ode u Rasalinu sobu. Ash govori svima da Rasal mora što pre izaći iz depresije. Chanchal podseća Ranvira da više nikada neće moći biti otac i to ga uznemirava. Počinje piti. Chanchal, Sumer i Deep koriste Ranvirovo opijanje da stvore probleme u odnosu između Rasal i Rukmini.

Nastavak na sledecoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  1 Comment

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site