Nevesta sa ožiljkom od 213 do 216 epizode,Rasal objavljuje lažnu trudnoću! - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

Nevesta sa ožiljkom od 213 do 216 epizode,Rasal objavljuje lažnu trudnoću!

By  | 

Rasal objavljuje lažnu trudnoću!
213 Epizoda
Sumer svima govori da je Rukmi pobegla. Padma im kaže da je ona u svojoj sobi. Dva čoveka koja je Deep unajmio govore mu kako im je plan propao zbog Padme. Rukmi kaže Rasal da ne želi svađu u haveli zbog nje. Ranvir kaže Rasal da će ujutro oboje otići u Rajot da ostave Rukmi. Da bi zadržala Rukmi u haveli, Rasal svima govori da je trudna.

214 Epizoda
Svi su srećni kada čuju da je Rasal trudna. Rukmi je dozvoljeno da ostane u haveli. Chanchal sumnja da Rasal laže da je trudna kako bi Rukmi ostala. Rukmi grdi Rasal što lažira trudnoću. Chanchal ne može podneti da gleda slavlje u kući nakon što je Rasal rekla da je trudna. Padma pokušava naći Rukminin snimak u Deepovom telefonu i Deep joj otme telefon. Rukmi zahvaljuje Ranviru na svemu što je uradio i što je prihvatio njeno dete. On je šokiran.

215 Epizoda
Ranvir je besan jer mu se Rukmi zahvalila što je prihvatio njeno dete. Rukmi osuđuje Rasal jer je slagala. Rasal obavlja ritual teranja zlih pogleda s Rukmini. Ranvir joj donosi doručak u sobu. Umesto da ga pojede, Rasal ga daje Rukmi i Sumer to vidi. Za večerom, Bhanvar Singh kaže da će od sada jesti u svojoj sobi. Chanchal govori Ranviru da on posti za svoju ženu, a ona daje doručak koji je njoj doneo, svojoj sestri Rukmi. Ranvir je šokiran kada to čuje.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site