Nevesta sa ožiljkom od 310 do 314 epizode - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

Nevesta sa ožiljkom od 310 do 314 epizode

By  | 

Nevesta sa ožiljkom od 310 do 314 epizode
310 epizoda
Rukmi obaveštava sve da je Ranvir nestao. Svi smatraju da je Rukmi kriva. Rasal ne dozvoljava Rukmi da ode jer misli da ona želi pobeći sa Ranvirom. Deep i Sumer šalju potragu za Ranvirom. Ghisu naiđe na Ranvira i povede ga kući. Deep i Sumer odluče ubiti Ranvira ako ga pronađu,pa Rukmi da optuže za sve. Ghisu zove Rasal i Madana Singha ali ih ne uspeva dobiti. Sumer primi poziv i od Ghisua sazna za Ranvira. Deep i Sumer šalju ljude da ubiju Ranvira. Ranvir pita Ghisua zašto je mrzeo Rukmi. Ghisu Ranviru ispriča prošlost, njegov brak i njegovu mržnju za Rukmi zbog ožiljka na njenom licu.

311 epizoda
Ranvir saznaje istinu od Ghisua. Ghisu zaključa Ranvira da ovaj ne može pobeći pre nego što dođu po njega iz haveli. Deep i Sumer se reše Rasalovog i Madan Singhovog telefona, isključe fiksni telefon pre nego što napuste haveli i krenu u Rukmino selo da uhvate Ranvira. Ipak, Madan Singh i Rukmi odluče da ih nekako prate. Bhanvar Singh traži od Madana Singha da ostane dok Rukmi pokušava pobeći u odeći sluškinje. Deep i Sumer uhvate Rukmi i spremaju se da je bičuju kad se pojavi Ranvir sa Ghisuom.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


312 epizoda
Ranvir zaustavi Deepa da ne udari Rukmi. Svima je laknulo. Ranvir kaže kako želi Rukmi dati njena prava. Rasalino srce je slomljeno i ona optužuje Rukmi da joj se sveti. Dhapu ispituje Dadi o Rasal. Dadi odlazi Ranviru i pita ga hoće li dati Rasal ono što joj pripada. Ranvir pita Dadi šta bi trebao uraditi. Dadi traži od Ranvira da on donese odluku.

313 epizoda

Rukmi pita Ghisua zašto je sve rekao Ranviru. Ghisu kaže da je zvao na fiksni telefon u haveli da obavesti o Ranviru. Bhanvar Singh ispituje sluge o telefonskom pozivu. Chanchal kaže da telefon ne radi. Bhanvar hvali Ghisua jer je Ranvira doveo kući. Ranvir se izvinjava Rasal, obećava da će se brinuti o njoj i o detetu, ali kaže da ne može biti blizu nje. Momal je ljuta zbog nepravde prema Rasal. Dadi kaže da je istina da su obje, Rukmi i Rasal, Ranvirove žene. Madan Singh optuži Dhapu da je uništila Rasalin život. Ranvir kaže Rukmi da nikad neće dozvoliti da joj se snovi sruše. Rukmi traži od Ranvira da obeća kako će prihvatiti Rasal kao ženu.
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  1 Comment

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site