Neželjene 2- 114. ep.,Malhari se udaje za Indera, Anuška sumnja u Šagunine namere!

Indijske Serije

Neželjene 2- 114. ep.,Malhari se udaje za Indera, Anuška sumnja u Šagunine namere!

By  | 

13. 4. 2018. – Neželjene 2 – Malhari se udaje za Indera, Anuška sumnja u Šagunine namere!

Prevod: Maya. 🙂

Epizoda kreće tamo gde je prošla stala. Anuška sve ispriča Dadi: ,,Shaurya me je spasao od siledžija na ulici, a onda je pao na pod i prokrvario. Otvorila mu se neka stara rana… Odvela sam ga do doktora i on mu je zabranio da se ponovo tuče. Ako se tuče… može da umre! Može toliko da prokrvari i da se uzbudi da… Moramo ga sprečiti! Brzo!”

Oni trče da ga spreče. Shaurya je spreman da se bori iako mu rana na stomaku kreće polako krvariti… Ljudi su se oko ringa okupili i navijaju! Anuška utrčava unutra i viče: ,,Ne! Stanite! Stanite! Shaurya se neće boriti. Neće!”

On se naljuti kada je vidi i viče na nju da ide, nema prava da mu se meša više u život. Anuška odlučno stoji i tvrdi: ,,Neću otići dok ti ne odeš odavde. Rizično je za tebe da se boriš. Kako se to ponašaš?! Jasno si čuo šta ti je danas doktor rekao. Dolazi ovde! Idemo odavde… Dođi…”
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!