Neželjene 2-120. ep., Komal namerno proliva čaj po imovinskim papirima i tako sprečava Anušku da ih potpiše!

Indijske Serije

Neželjene 2-120. ep., Komal namerno proliva čaj po imovinskim papirima i tako sprečava Anušku da ih potpiše!

By  | 

24. 4. 2018. – Neželjene 2 – Komal namerno proliva čaj po imovinskim papirima i tako sprečava Anušku da ih potpiše!

Prevod: Maya. 🙂

OBAVEŠTENJE:
Juče, 23. 4. 2018., nije bilo epizode ove serije zbog specijalne epizode serije ,,Bepannah”. Serija ,,Bepannah” kreće u 21:00 i trajala je do 22:00 umesto do 21:30. Odsad će se naša serija emitovati svakog radnog dana u 21:30 na našem sajtu i na kanalu ,,Colors TV”.
Pozdrav! Uživajte u današnjoj epizodi! 🙂

Prevod: Maya. 😀

Epizoda kreće tamo gde se prošla epizoda završila. Daram grli Komal Kriplani i predstavlja je kao svoju suprugu. Anuška i Komal se gledaju zapanjeno… Bez reči su. Daram primeti to i nasmeje se: ,,Vas dve se poznajete? Zašto se tako čudno gledate? Znate li se?”

Komal negira, smiruje se i uzima poslužavnik. Šagun se nasmeje i hvali je da je lepa. Komal odlazi u kuhinju, razneži se i plače od sreće: ,,Anuška… Anu… Naša Anu… Anu je živa! Preživela je. Imam puno pitanja. Ne smem sada da je pitam, ali moram da nekako stupim u kontakt s njom. Moram joj otkriti Šagunine i Amrišove zle namere na vreme. U njoj vidim nadu… Moram je zamoliti da mi pomogne i da me izbavi iz braka sa ovim Daramom. Anu… Živa je! Živa!!!”

Anuška se takođe razneži, ali se umiruje i presrećna je što konačno vidi Komal. Komal sprema čaj u kuhinji i u mislima je… Smeška se. Anuška kaže da ide u kuhinju da joj pomogne. Šagun potvrdi. Anuška ode…

Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!