Neželjene 2-123. ep.,Dadi ogranizuje proslavu u palati, Anuška i Shaurya su se verili! Đuhi špijunira Ranteđa!

Indijske Serije

Neželjene 2-123. ep.,Dadi ogranizuje proslavu u palati, Anuška i Shaurya su se verili! Đuhi špijunira Ranteđa!

By  | 

27. 4. 2018. – Neželjene 2 – Dadi ogranizuje proslavu u palati, Anuška i Shaurya su se verili! Đuhi špijunira Ranteđa!

Prevod: Maya. 😀

U prošloj epizodi:
Dadi želi da se Anuška i Shaurya venčaju. Dadi organizuje proslavu u kući sa nekom namerom. Shaurya zaprosi Anušku, ali ona odbija. Anuška je u suzama i neodlučna je… Komal joj je ispričala Šagunine i Amrišove zle namere. Anuška reši da se indirektno suprotstavi Šagun i spreči je. Cilj joj je da je porazi i izbaci iz kuće. Anuška mora kriti svoj identitet od Darama da ne bi Ranteđ otkrio istinu. Shaurya se zaposli kao dostavljač pice i sreće se sa Anuškom.
U Virpuru, Inder želi da ošamari Đuhi, ali ga Ranteđ spreči. Ranteđ i Inder se suoče – samo će jedan od njih dvojice moći da pobedi i da vlada Virpurom. Malhari ne zna da Inder siluje Đuhi!

Prepričano:
U današnjoj epizodi, ukratko:
Dadi organizuje zabavu (žurku, žuraju) u palati. Dadi ima plan. Anuška i Shaurya dolaze tu i vere se. Šagun je zapanjena i besna. Ona želi nekako da ih razdvoji i da spreči to venčanje. Plan bi joj onda propao.
S druge strane, u Virpuru, Đuhi saznaje da je Ranteđ ubica i gubi poverenje u njega. Đuhi kreće da prati i špijunira Ranteđa.
Da li će Ranteđ pridobiti njeno poverenje ipak?

Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site