Neželjene 2-125. ep.,Anuška potpisuje kao Đuhi imovinske papire, Ranteđ drži Miru zarobljenu u kući?!

Indijske Serije

Neželjene 2-125. ep.,Anuška potpisuje kao Đuhi imovinske papire, Ranteđ drži Miru zarobljenu u kući?!

By  | 

2. 5. 2018. – Neželjene 2 – Anuška potpisuje kao Đuhi imovinske papire, Ranteđ drži Miru zarobljenu u kući?!

Prevod: Maya. 🙂

Juče:
Anuška i Shaurya su se verili. Oni plešu zajedno (pogledajte video na vrhu stranice). On je presrećan i grli je. Đuhi sumnja u Ranteđa, prati ga i shvata da je neko zarobljen u sobi u kući. Reši da otkrije istinu.

Epizoda kreće tamo gde se prošla završila.
U Virpuru,
Đuhi i dalje sumnja u Ranteđa i odlučna je da otkrije istinu. Đuhi vidi da Ranteđ izlazi iz one iste sobe i da je zaključava. Ona vidi na njegovim rukama krv i zaprepasti se. Ranteđ obriše krv majicom i odšeta odatle. Đuhi je zapanjena i polako prilazi toj sobi krišom i osluškuje. Gura vrata, ali su ona dobro zaključana. Đuhi čuje da neka žena unutra plače. Ranteđ staje i seti se da je zaboravio u sobi svoj telefon. Okreće se i vraća se ka sobi. Đuhi kuca na vrata i pita tiho: ,,Hej? Čujete li me? Hej… Ko je unutra? Hej? Želim da pomognem. Recite mi ko ste i odakle dolazite. Šta radite tu? Da li Vas je Ranteđ zarobio? Molim Vas. Odgovorite mi… Zovem se Đuhi. Želim da Vam pomognem. Recite mi…”

Đuhi tada čuje korake i otrči odatle uplašeno. Ranteđ otključava sobu i uzima telefon, a zatim ponovo zaključava sobu i odlazi. Đuhi se moli Bogu (Mata Rani, Boginji) za pomoć, mora da oslobodi tu ženu. Mora saznati istinu. Ne zna kako to da učini.
Da li je žena u sobi zaista Mira? Gde je onda njen muž (doktor Višal)?
Pratite i znaćete!
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site