Neželjene 2 -132. ep.,Malhari, Ranteđ i Inder umiru! Kraj serije!!!

Indijske Serije

Neželjene 2 -132. ep.,Malhari, Ranteđ i Inder umiru! Kraj serije!!!

By  | 

23. 5. 2018. – Neželjene 2 – Malhari, Ranteđ i Inder umiru! Kraj serije!!!

Prevod: Maya. 🙂

Pre nego što počnemo, želim svima da se zahvalim na praćenju ove serije. Bilo mi je uživanje prevoditi ovu seriju i dala sam svoj maksimum. Adminka i ja smo uložile trud da epizode izgledaju blistavno i sjajno, čak i kada radnja serije nije takva.
Još jednom, veliki pozdrav i uživajte u poslednjoj epizodi! 😉

Poslednja epizoda ove serije kreće sa Anuškom, Đuhi i ostalim seljanima koji idu besno ka palati, viču i protestuju. Ranteđ i Malhari čuju to, zatvaraju vrata i gledaju ih s terase (balkona). Malhari je u šoku i govori besno: ,,Anuška… I ta mala… Đuhi! Ujedinile su se protiv nas. Zar nije Anuška umrla? Tog dana smo je gađali kamenjem i bacili s litice. Odakle joj uopšte hrabrosti da se vrati ovde? Ovde smo ubili Juvrađa, onu njenu babu i sestru (Đanvi). Odakle joj hrabrosti?!”

Anuška gleda Ranteđa s mržnjom i govori mu hrabro: ,,Ovog puta je tvoja igra gotova. Nećeš se izvući! Počinio si toliko grehova. Danas ćeš biti ubijen.”
Ranteđ se smeje ironično i ruga joj se. Anuška ga gleda besno i govori: ,,Nemaš izlaza više izlaza više. Svakom zlu dođe ubrzo kraj! Tvoje vreme je gotovo.”
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site