Nimboli dolazi da poseti Manglu!

Indijske Serije

Mn 28.03.2016,(2147 epizoda),Nimboli dolazi da poseti Manglu!

By  | 

pageNimboli dolazi da poseti Manglu!

Epizoda počinje kako se Anandi oseća loše zbog Mangle jer je ostavlja u bolnici za mentalno obolele i govori svoju ideju Gangi i Jagiju, kaže da bi se Mangla oporaviula kad bi dovela Nimboli.Jagi kaže da je možda u pravu, ali je ujedno i podseća kako Mangla nije prepoznala Nimboli kad je dovela u haveli.Ganga dodaje i da Nimboli mrzi Manglu.Anandi kaže da zna, ali da ne želi da je Nimboli mrzi.Mangla je prikazana sa igračkom.Anandi je gleda.

Nimboli pokazuje svesku Anandi i kaže joj da je završila domaći.Kaže joj da ne želi da poseti Disu u bolnici.Kaže joj da je uvek tražila od Mangle da upozna svoju pravu majku, ali ju je ona držala podalje od majke.Anandi joj kaže da zna da je dosta lagala, ali da zna da je dosta i voli.Podseća je da je Mangla čuvala od kako je bila beba, pa do sad.Kaže joj da joj je posvetila mnogo više ljubavi i pažnje od nje i da ima pravo na njenu ljubav, a izgubila je.Nimboli se priseća Mangline ljubavi i oči su joj pune suza.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Anandi govori Nimboli da je Mangla doživela šok nakon njenog odlaska i poludela zbog te ljubavi.Anandi pita Nimboli da li može da pomogne Mangli da ozdravi.Anandi joj kaže da je Mangla ludo voli i da je ona (Nimboli) njen život.Nimboli se slaže da joj pomogne i kaže da je Disa mnogo loša, a ona ( Anandi ) mnogo dobra.Disa ti je učinila toliko zla, a ti me pitaš da joj pomognem.Ne bi išla da to nisi tražila od mene.Anandi su oči pune suza.
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  3 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site