Nimmi govori Somiji da mora da ostane kod Harmana još 16 dana!

Indijske Serije

Shakti ( 55. ep. ), 11.08.2016.,Nimmi govori Somiji da mora da ostane kod Harmana još 16 dana!

By  | 

pageNimmi govori Somiji da mora da ostane kod Harmana još 16 dana!

Somija kaže Nimmi i Surbhi da je Harman sa cvećem dekorisao krevet i pita šta on sad želi od nje.Harman joj dolazi od pozadi i kaže ljubav, da jedino od nje traži ljubav.Kaže joj da je malo i on lud poput nje i da je želeo da pobedi njeno srce forsirajući je da ga voli, zaboravio je da je ona malo drugačija.On kaže Nimi da ne zna zbog čega je Somija presekle vene, ali on nije uspeo da ispuni obećanje da će se brinuti o njoj.On se izvinjava i Nimmi i Somiji.Hark Sing zove Harmana dole.Harman kaže Somiji da ostane tu i da će se on brzo vratiti.Somija plače i kaže Nimi da mu ona ne može dati ono što on traži od nje.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Mahinder dolazi kući pijan.On baca stvari po kući i kaže da će ga ta devojka osramotiti, a sada je morao da da svoju sopstvenu krv da bi je spasio.

Varun dolazi ka Surbhi koja nosi mleko i oklizne se.On je spasi.On joj predlaže da mu postane životni partner.Surbhi mu kaže da bi joj neko postao životni partner mora da bude muškarac, a ne dečko.Surbhi zove Pretto.

Somija plače pred Nimmi da je vodi. Nimmi joj kaže da mora ostati u toj kući još 16 dana da bi spasila svoj život.Somija nije spremna da laže ljude koji je mnogo vole.Nimmi joj kaže da to nije njena greška i da ma šta da je ona, ona (Nimi) želi da ima normalan život poput Surbhi.
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site