Odbacena – 05.11.2013. Miti i Mukta se mire!

Odbačena

Odbacena – 05.11.2013. Miti i Mukta se mire!

By  | 

Odbacena – 05.11.2013. Miti i Mukta se mire!
Nani zove Ekadish i obavestava je da ce se Mukta udati za Vishnua. Nije, kaze, mogla da spasi Muktu od tog beskorisnog Vishnua, ali ona (Ekadish) moze spasiti Akasha od Miti. Iako ona sada odbija da se uda za Akasha zbog Damini, u buducnosti Damini moze dopustiti Miti da prekrsi obecanje i onda ce onda otici pravo kod njega. Ovo baca Ekadish na razmisljanje.

Miti se pakuje. Dolazi Mukta, izvinjava joj se zbog svog ponasanja proteklih dana. Miti joj odgovori da se osecala jako lose i krivom kada je nakon vencanja saznala da se ona i Vishnu vole, i samo je ispravila tu gresku sada. Mukta je pita za zagrljaj i one se grle.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Zatim Mukta pita Miti zasto odlazi. Miti joj kaze da mora jer ce nakon par dana njena sestra boraviti u toj sobi, tako da ce ona (Miti) otici u svoju. Obe su jako srecne.

Ekadish dolazi u Akashevu sobu. Kaze mu da je cula da ce se Mukta i Vishnu uzeti. Akash joj kaze da je to tacno i da Miti ispravno postupa sto se razvodi od Vishnua jer se ovi vole. On zali sto se ipak Miti njemu nece vratiti. Odlazi. Gomti kaze Ekadish da Miti danas odbija Akasha, ali sta ako sutra pristane. Ekadish se seti Naninih reci.

Ratore odlazi kod Damini, zahvaljuje joj sto je dala blagoslov Mukti i Vishnuu. Damini mu kaze da je samo postupila onako kako je ispravno, da joj je ranije rekao istinu ona nikada ne bi pred svima predlozila da se Miti i Vishnu vencaju jer zna koliko je ljubav u braku vazna. On joj odgovori da se i Miti i Akash vole, zasto onda i njima ne moze dati blagoslov. Ona kaze kako je Bog taj koji odredjuje ko ce sa kim biti, a ona samo zna da niposto ne moze vratiti Miti u onaj pakao (a, ne mogu, recimo, da zive u Mumbaju ili kod vas u kuci, a? to nikome ne pada na pamet!! kao da ionako nisu hteli da zive i pre vencanja u Mumbaju! kakav glupav izgovor smisljaju scenaristi! – prim.prev.) (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

7 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site