Ambika kuje plan za medeni mesec!

Odbačena

Odbačena 06.01.2014. – Ambika kuje plan za medeni mesec!

By  | 
Mukta Ratore Kashyap

Mukta Ratore Kashyap

Juvrađ krišom posmatra Muktu i razmišlja kako ona nije poslušala svoje srce. Spasila bi se da je dala ostavku. A sada je samo jedan korak od provalije i neće moći da se izvuče.

Miti se igra s Kaninim sinom. Priča kako je srećna što je Akaš lepo odradio posao njenog oca. Sve radi kako treba, samo je ona ta koja ga sputava. Postala mu je teret jer je u kolicima. Damini joj na to odgovori da ne priča tako, onog dana je stala na svoje noge, a to je sve zbog Akaševe ljubavi. Miti se složi, kaže kako Akaš smatra da će ona uskoro biti dobro i da će moći ponovo da hoda. Ali ona se plaši, šta ako se ne oporavi uskoro. Damini joj govori da veruje u Akaša, on će joj definitivno pomoći da prevaziđe tu situaciju. Kana kaže da je i on uveren, njihova ljubav će prevazići sve nevolje. Miti mu se zahvaljuje na rečima podrške. Odlazi da se pozdravi sa Đogijem i Divjom. Damini želi da napiše pismo Akašu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Mukta obaveštava Višnua da je unapređena. Juvrađ stoji u blizini i prisluškuje. Pre nego što ona uspe da ga vidi, on odšeta odatle. Ona dolazi da odštampa nešto i prilikom provere štampača nađe papir na kome pise: “Jako si lepa.” Ona pogleda u Juvrađa (koji joj je okrenut leđima) i zamisli se.

Neki auto juri putem, pa ga zaustavlja policajac. U autu je Ratore. Policajac mu kaže da je protivzakonito imati zatamnjena stakla, a i nije vezan. Ratore promrmlja kako je učinio još mnogo krivičnih dela. Kaže da nije poneo ni vozačku dozvolu. Bio je smeten pa je onako seo u auto. Policajac mu kaže da plati kaznu, ali Ratore nije poneo ni novčanik. Policajac predlaže da mu odšlepaju kola, pa da mu ih vrate kada plati. Tuda prođe Daramvirov džip. Policajac prokomentariše kako je stigao g-din Čobi. Ratore ga uoči na sporednom ogledalu i zapanji se. Daramvir kaže vozaču da stane. Izlazi iz džipa. Prilazi Ratoreovom autu.

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *