Ambika kuje plan za medeni mesec!

Odbačena

Odbačena 06.01.2014. – Ambika kuje plan za medeni mesec!

By  | 
Akash Chaterjee

Akash Chaterjee

Juvrađ posmatra Muktu na monitoru, preko kamere. S njim je i menadžer. Mukta deluje pomalo izgubljeno. Juvrađ kaže menadžeru da je dobro obavio posao, sada se udaljenost među njima smanjila. Samo dva dana smanjila su svu udaljenost. Menadžer je zbunjen, kaže da mu nije jasno zašto joj pridaje toliko pažnje. Prvo joj je dao posao, zatim je unapredio i povisio platu, a sad i te kamere. Pita Juvrađa da li ima neko lično neprijateljstvo što se nje tiče. Juvrađ se iznervira i sruši stvari sa svog stola. Menadžer mu se izvinjava, odlazi.
Juvrađ sam za sebe kaže: “Postoji lično neprijateljstvo! Moram te uništiti Mukta… Kao što si onda i ti mene uništila! Sećaš li se, moja draga Muku Nuku, sećaš li se tog dana? (Prikazuju nam sećanje na incident kada je pokušao da siluje Muktu, a zatekla ga Ića i odbranila je. Kako mu je posekla ruku i na sudu svedočila protiv njega. Kako su ga osudili na zatvorsku kaznu.) Ti i moja majka ste me poslale iza rešetaka! Šta si mislila? Da ću sve zaboraviti i pokajati se kada izađem? Svake noći u zatvoru donosio sam istu odluku – onog dana kada izađem, osvetiću se! (Prikazuju ga u ćeliji. Zatim nam prikazuju kako se odlučio na to da uradi plastičnu operaciju lica.) Mukta Ratore… ne, g-djo Mukta Kašijap… Vratio sam se u tvoj život s novim licem i identitetom – Juvrađ Sing Bundela! Sada je nemoguće da ostaneš bezbedna!”

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Veče je. Ambika i njen otac su u bašti. On je oduševljen njenim narukvicama. Razmišlja o tome koliko vrede, pa je pita šta želi. Ona odgovara da hoće 60 000 u kešu. On uzima telefon da pozove Ekadiš, ali ga ova zaustavi i kaže mu da hoće da joj taj novac da on. On se prenemaže pa se Ambika iznervira i odbrusi mu da nije navikla da čuje “ne”. On pristaje da joj da novac, ali je pita šta će s njim. Ona mu s osmehom odgovori da planira iznenađenje za svoju svojtu i to opasno.

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *