Ambika kuje plan za medeni mesec!

Odbačena

Odbačena 06.01.2014. – Ambika kuje plan za medeni mesec!

By  | 
Ambika kuje plan za medeni mesec!

Ambika kuje plan za medeni mesec!

Miti traži svoje zlatne narukvice. Dolazi Ambika. Miti joj priča za narukvice, kaže da ih je dobila od svoje nane, a sada ne može da ih nađe. Ambika je pita da li je ikada bila na mestu poput Šimle (glavni grad indijske države Himačal Pradeš, leži na jugozapadnom delu Himalaja.). Miti odgovori da nije. Ambika je srećna, kaže da je rezervisala karte za sve. Biće zabavno biti tamo u januaru kad je zima, pada sneg, ićiće u kupovinu. Njih dve mogu tamo provesti medeni mesec. Miti nije baš najsrećnija. Dolaze Akaš i Sankrant, kažu Miti da je ovo iznenađenje od Ambike. Miti predlaže da Sankrant i Ambika odu sami. Pita šta bi ona i Akaš radili tamo, ionako bi svima bila samo na teretu. Akaš se priseti Damininog pisma. On sedne pored Miti, pita je da li je neko ikada rekao da bi im ona bila teret. Miti mu kaže da neće moći da se kreće po Šimli u kolicima, a oni neće zbog njih moći da uživaju. Akaš joj kaže da će svuda i uvek biti uz nju. Sankrant takođe insistira da Miti pođe. Akaš kaže da niko neće ići ako ne bude i ona krenula. Ambika je, kao, spremna da otkaže put. Sankrant isto kaže da neće ići ako ne bude i Miti pošla. Miti razmišlja. Napokon pristane. Kažu joj da kreću ujutru. Ambika je zadovoljna i razmišlja kako će igra sada biti zabavna i Mitin medeni mesec biće drugačiji.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


U sledećoj: Parovi su spremni da krenu. Pavitra pita Akaša da je vodi u obilazak Mumbajia kada se vrati. Kaša daje Miti idol boga Ganeše, jer ga je ova zaboravila. Kaže joj da je to uspomena na Iću i štitiće je. Ambika razmišlja kako ovaj put Ganeša neće moći da spasi Miti jer će ona uspeti ovaj put.

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *