Ambika kuje plan za medeni mesec!

Odbačena

Odbačena 06.01.2014. – Ambika kuje plan za medeni mesec!

By  | 
Miti Chaterjee

Miti Chaterjee

Ratore stavi naočare i malo navuče sporedni prozor. Daramvir razgovara sa policajcem, kaže mu da ga ne zanima koliko je bogata osoba koja krši zakon. Pokuca Ratoreu na prozor zahtevajući od njega da izađe. Ratore to ne čini, ćuti. Daramvir taman sam otvori vrata Ratoreovog auta, kada ga zaustavi policajac. Kaže mu da je Ratore stao samo da bi pitao za pravac. Ratore im se zahvaljuje i odlazi. Daramvir prokomentariše kako su danas ljudi previše svesni zakona i ostalog.

Miti gleda fotografiju na kojoj su ona, Damini i Ića. Tužna je, suze joj klize niz lice. Priđe joj Akaš i dodirne joj ramena. Ona se prene. On joj briše suze, pita je zašto njegova Miti plače. Ona mu pokazuje sliku. Kaže da joj je tu sliku dala Damini i rekla joj je da pogleda lice svoje majke kad god se oseti potišteno i tužno. I kada oseti da je njen bol veći od bola koji je nosila njena majka, onda neka odustane. Miti nastavi kako se to nikada neće desiti jer njen bol, u poređenju s onim kroz šta je prošla njena majka, nije ništa. Ona je čak morala da podnosi i mržnju svoje dece. Akaš se složi sa njom i doda da osoba koju podržava njena nana nikada ne ostaje bez nade. Jer svaka je njena reč blagoslov za njenu decu. Miti mu predaje Daminino pismo, a ona odlazi da da Ekadiš slatkiše. Akaš otvori kovertu i u njoj nađe nešto novca i pismo. Čita ga: “Novac nije veliki, ali je zato blagoslov mnogo veći. Želim da kažem nešto. Kada se devojka uda, ostavlja za sobom sve svoje veze i očekuje da joj samo jedna osoba nadomesti sve te veze, a to je njen muž. Moja Miti je srećna što te ima… Onoga koji je može zaštititi i, ako treba, naučiti da hoda. U pravu sam, zar ne, Akaše? S ljubavlju, nana.”
Akaš prinese njeno pismo čelu i obeća u sebi da će biti uz Miti pri svakom njenom koraku. Biće njen zaštitnik i spasilac.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *