Odbacena 06.05.2013. - Turske-Serije.Net

Odbačena

Odbacena 06.05.2013.

By  | 

Akash neodlucno gleda bodez, a zatim zacuje Mitin bolni uzvik. On brzo zabrinut krije noz i pojuri ka njoj. Podize je u narucje i skloni odatle, spusta je polako da sedne. On joj podigne stopalo i vidi da se ubola na trn. On joj ga izvadi, zao mu je sto je boli. Dok joj on zagleda stopalo, Miti ga u jednom trenutku pocne opcinjeno gledati tako zabrinutog za nju. Ide romanticna pesma. Ona shvata da on izgleda kao da vise boli njega nego nju i kaze mu da je spremna celog zivota da hoda po trnju ako ce on tako da se brine o njoj uvek. Akash je bez teksta, gleda je, svira tuzna muzika.

 

On odjednom zacuje aplauz. To mu aplaudira njegov zli duh: “Ona koju si dosao da ubijes, ti bas nju spasavas! Vau!” Dolazi i dobri duh koji ga pohvali da radi pravu stvar, on sada hoda ispravnim putem.
Zli duh: “A sta je sa tvojom majkom? Ako mislis na Miti i njenu ljubav, sta ce se onda desiti s majkom? Znas da ce samo Mitina krv da joj donese olaksanje. Idi i odmah okoncaj ovu igru! Ako ne ubijes Miti, izgubices majku!”
Dobri duh ukazuje Akashu na to da je Miti neduzna: “Znas da ne mozes da je povredis. Ona te voli, i ti volis nju. Toliko ti veruje, kako onda mozes da uradis to?”
Zli duh ga podstice da uzme noz i odmah dokrajci Miti, ali mu dobri kaze da on to ne moze da uradi jer je puno voli. Akash se prene, Miti ga zove. Ona mu kaze da nije toliko povredjena da on place i da se znoji, njegova princeza je sasvim dobro. Ona mu obrise znoj sa lica, a on obrise suzne oci i nasmesi se. Pita je hoce li da krenu, ona potvrdi.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Kajri je vrlo uznemirena i zabrinuta za Miti, pita se kako da je sada spase, ne zna ni dokle su stigli. Ona cuje Pavitru i Gomti kako razgovaraju, pa odlazi da izvidi situaciju. Pavitra je ponovo povezala telefon. Ona i Gomti odlaze odatle, pa Kajri koristi priliku da okrene Mitin br. Miti je nedostupna jer nema mrezu. Kajri je ocajna, pita se kako sada da je upozori, i sta ce joj njen dever uraditi, nada se da nije u opasnosti.

Akash i Miti setaju, ona ga drzi pod ruku i razgovaraju. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *