Odbacena 07.06.2013. - Turske-Serije.Net

Odbačena

Odbacena 07.06.2013.

By  | 

1011230_222464921244597_1605278553_n

Ajay Chaundhary – Vishnu Kasyap

Divja predstavi Muktu Vishnuu. On ih obe pogleda zbunjeno: “Ti si Mukta… Mukta Ratore? (Mukta klimne glavom, on je u neverici.) Ako si ti Mukta, zasto me je onda ona upoznala sa drugom devojkom istog imena?”
Mukta: “Ko?”
Vishnu razmisli pa se seti: “Surbhi.” On se seti kako se sastao sa navodnom Muktom i kako im se kasnije pridruzila Surbhi. On nastavi: “Nije mi cak ni dozvolila da se vidim sa uciteljicom (seca se njegovog prvog susreta sa Surbhi kada mu je ona rekla da ne bi trebalo da se vidi sa Ichom jer njena svojta ne zna da je bila u zatvoru). Kakva je ovo zagonetka? Ne mogu da razumem zasto je to uradila ako si ti Mukta?”
Mukta: “To je duga prica.”
Divja: “Nisi samo ti, vec je i cela nasa porodica prevarena. Jedna osoba je usla u nase zivote poput oluje i sve unistila.”
Sankrant krene iz Ekadishine sobe kada zacuje nekoga kako lupa na druga vrata u hodniku. On pridje vratima i pita ima li koga.
Zacuje Kajri sa druge strane: “To smo ja i mama ovde! Kakav je to metez? Da li je Akash dobro?”
Sankrant je pita da li ih je to Nirbhay zakljucao. Kajri mu kaze da se fokusira na bitnu stvar: “Sta se dogadja napolju?” Sankrant joj kaze da je Akash prerezao vene: “Ne znam sta ce se desiti, ali stalno ponavlja da ne zeli da zivi.” Kajri je shokirana i pita ga da pokusa da je oslobodi jer zna sta ce Akashu dati zelju da prezivi, moli Sankranta da joj veruje i da otkljuca vrata. On se slozi, pa mu ona kaze gde da potrazi kljuc. On otkljuca vrata i iznenadi se videvsi u kakvom je stanju Nirbhay ostavio Kajri. Kajri mu kaze da ne brine za nju, neka ide u bolnicu. Sankrant joj kaze da uradi sve sto bude mogla za Akasha, odlazi. Kajri se pomoli bogu da joj da bar jednu sansu. Ona zakljuca Kadambari i odlazi.
Doktor kaze bolnicarki da spremi stvari za transfuziju. Ekadish drzi Akasheve ruke i hoda pored nosila. Uvode Akasha u sobu, ona ostaje da ceka napolju. Akash se seca kako je Ekadish rekla: “Sin ce zadrzati svoje mesto, a osveta svoje. Ne mogu ta dva svrstati u istu kategoriju. Niti ce moj sin izgubiti zivot zbog te devojke, niti ce se moja mrznja zavrsiti.”
Miti stoji kraj prozora u istoj odeci u kojoj ju je Akash zamislio pre nego sto je presekao vene, duva vetar, ona se oseca uznemireno. Prikazuju naizmenicno nju i njega u bolnici. Akash skida sa sebe jednu po jednu cevcicu koju su mu prikljucili. Prikazuju Miti koja se oseca cudno. Akash na kraju slucajno obori stalak sa krvlju. Bolnicarka se prene i okrene, a Akash skine i masku sa kiseonikom. Ona pokusa da ga urazumi, hoce da mu vrati masku na lice, ali joj on odgurne ruku i povice kako ne zeli da zivi. Bolnicarka uspanicena izadje da pozove doktora. Ekadish je pita sta se desava. Bolnicarka joj isprica i kaze da ce biti tesko za njih da ga spasu, ako im ne bude dozvolio da ga lece. Ekadish je uzrujana.
Vishnu je u kuci Thakurovih, stoji pred Ichinom slikom, sklapa ruke. Mukta mu govori kako je Kanha vec potpisao papire za razvod, a nadaju se da ce i Miti to uskoro uraditi za dan-dva. Vishnu obrise suze: “Iskoristio je moje ime kako bi vas prevario. Osecam se vrlo lose. (On pridje Kanhi.) Upoznao sam vasu zenu. Po njenom izgledu niko ne bi rekao da je sposobna da igra takve igre. Voleo bih da sam sreo uciteljicu, mozda se tako vencanje uopste ne bi desilo.”
Djogi mu kaze da nema svrhe diskutovati o proslosti, to nece umanjiti bol. Vishnu izrazi zelju da upozna Miti. Divja kaze kako mozda Miti ne bi htela da vidi nikoga, ali je Mukta pita da pokusaju bar jednom. Divja i Djogi klimnu glavom.
Ekadish kaze kako joj nista ne govore, pita sta se desava. Doktor: “Sta da vam kazemo? Puls mu opada. Trenutno stoji na vratima smrti.” Ekadish place.
Miti razmislja: “Ne znam zasto sam ovako uznemirena. Zasto mi srce kuca tako brzo?” Ide tuzna muzika. Doktor pregleda Akasha koji tesko dise.
Mitina kutijica sa cinoberom padne na zemlju usled vetra. Crveni prah se razleti po podu. Ona pogleda i ode da je podigne. Seti se kako joj je Akash stavljao cinober na vencanju. Sakupi prah nazad u kutijicu.
Doktor se konsultuje sa svojim kolegom, kaze da bi Akash trebalo da uradi neke analize. Akash izgovori Mitino ime. Miti oseti i cuje njegov glas, brzo se okrene, gleda po sobi. Akash ponovo izgovori njeno ime, i ona se opet okrene. Cuje kako je i po treci put doziva pa pokrije usi: “Zasto? Zasto ga cujem iznova i iznova? Zasto njegov glas odzvanja u mojim usima?” Brise suze. U tom trenutku joj Mukta stavi ruku na rame i pozove. Miti se prene, okrece se. Mukta primeti da je izgubljena i uzrujana. Miti joj kaze da se oseca vrlo uznemireno, ne zna zasto. Sto vise pokusava da zaboravi Akasha, to ga vise oseca. Njegov glas joj odzvanja u glavi i ne zna kako da zaboravi njega i uspomene. Mukta joj kaze da se smiri: “Nemoj ostajati sama u sobi. Podji dole samnom. Neko je dosao da te vidi i vazno je da vidis tu osobu.”
Miti: “Koga?”
Mukta: “Visnua!”
Miti je shokirana, povice: “Zasto ste ga pustili da udje? Idi i reci mu da odmah ode! Ne zelim niti da pricam s njim, niti da ga vidim! Ti si moja sestra, zar ne? Molim te, isprati ga! Ne zelim da ga vidim!”
Mukta: “Opusti se! Dosao je mama Ichin djak Visnu, ne Akash. Isti onaj Visnu cije je Akash ime uzeo kako bi te prevario. Zeli da te vidi i ja takodje mislim da bi trebalo da ga upoznas.” One sidju niz stepenice. Vishnu je Miti okrenut ledjima. Miti ga pogleda, a onda se on okrene i Miti ugleda Akasha koji joj pridje i kaze: “Miti, ja sam pravi Visnu, tvoj muz koji te puno voli. Veruj mi! Puno sam te lagao, ali vise ne. Sada ne mogu bez tebe ni sekundu. Ako zelis da odes od mene, to je u redu, ali moja se ljubav nikada nece umanjiti!” Miti ga gleda bledo. Mukta je pozove i ona se vrati u stvarnost. Mukta joj pokaze na Vishnua. Miti pogleda. Akash nestaje pred njom dok se pravi Vishnu okrece. Vishnu joj prilazi, njoj je pomalo neprijatno. Oboje se pozdrave sklopivsi ruke. Zazvoni telefon, javlja se Divja. Kajri je pita za Miti. Divja pita ko je trazi, Kajri kaze svoje ime. Divja kaze Miti da je poziv za nju. Miti kaze Mukti da ne zeli da prica ni sa kim, pa se Mukta javlja na telefon. Kajri joj kaze: “Ovde Kajri, Mitina jetrva.” Mukta je shokirana.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


U sledecoj: Miti se javlja na telefon. Kajri joj kaze da je srecna sto je dobro, ali Akash je u bolnici. Miti je uzrujana. Kajri: “Borio se protiv cele porodice govoreci im da prestanu sa osvetom! Brat Sankrant mi je rekao da je prerezao vecne! Nije uopste dobro! Samo ga ti sada mozes spasiti! Potrebna si mu inace ce umreti!” Miti pokusava da bude jaka, ali place.

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site