Ambika pred svima optužuje Ekadiš!

Indijske Serije

Odbačena (1 317. ep.) 13.02.2014. – Ambika pred svima optužuje Ekadiš!

By  | 
Mala i velika Ića

Mala i velika Ića

Napomena: 12.02. epizode nije bilo zbog Maha epizoda serija “Rangrasiya” i “Beintehaa”.

Ekadiš je iznenađena i zbunjena što vidi Miti: “Snajo…”
Miti se približi rešetkama: “Ja sam sredila kauciju. Svekrvo, Vi ste mi kao majka. Vi ste Akaševa majka. Samo želim da znam kako ste i zašto dospeli ovde?”
Ekadiš ne zna šta da kaže: “Snajo, zapravo… Dobro! Ispričaću ti sve! Veruj mi. Ali, prvo me izvuci odavde, a onda obećaj da ništa nećeš reći mojim sinovima. Ni Sankrantu, ni Akašu! Samo me izbavi odavde i danas ću ti ispričati istinu.”

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Sankrant sedi na krevetu i gleda Ambikinu sliku, smeška se zaljubljeno. Dolazi Akaš i zatekne ga tako (Sankrant ga ne primećuje.). Sedne tiho, pogleda po Sankrantovom krevetu. Svuda po njemu su Ambikine slike.
Akaš pogleda na sat, pa oslovi Sankranta: “Mali! Jesi li poneo i odeću ili samo slike?”
Sankrant se smeje, pita ga kad je došao. Akaš odgovori da je već dugo tu. Pita ga zar ne zna da im avion poleće za 30 min., a on tu gleda Ambikine slike kao da je vreme stalo. Zadirkuje ga da će avion direktno da sleti u sobu, a on će da uđe u njega sa tim slikama. Sankrant mu kaže da se pakuje. Akaš kaže da je video šta on pakuje, celu noć je proveo pričajući sa Ambikinim slikama. Pita ga kad je postao tako romantičan. Poneo je Ambiku sa sobom (u vidu slika). Sankrant traži nazad sliku koju je Akaš uzeo. Smeju se. Sankrant kaže Akašu da iskreno sada govori, nikada nije mogao ni pomisliti da bi se osoba poput njega mogla promeniti zbog nečije ljubavi. Akaš odgovori da ljubav deluje tako. Kada čovek nađe pravog životnog partnera, ceo život mu se promeni. Kaže mu da sada prestane da se udvara slici, inače će propustiti let. Sankrant ga pita zašto bi ga propustili, on je spreman. Stavlja slike u putnu torbu. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *